Lee Cooper a lansat colectia de primavara-vara 2015 „Blue is back!”

Lee Cooper a lansat joi, 26 februarie, in cadrul unui eveniment care a avut loc in magazinul din AFI Palace Cotroceni, colectia de primavara-vara 2015 „Blue is back!” care readuce in prim-plan versatilele nuante de albastru atat de familiare brandului britanic. La eveniment a fost prezenta si cunoscuta artista Andreea Balan, imaginea liniei Denim Lee Cooper in acest sezon.
Cu un aer cosmopolit si foarte fresh, adus tocmai din insula Lanzarote, acolo unde echipa din Romania a realizat campania noii colectii, piesele „Blue is back!” surprind prin reinterpretarea liniilor clasice si instaureaza dominatia albastrului in moda sezonului.

Surpriza cu care vine colectia Lee Cooper „Blue is back!” este si noul design al magazinelor care s-au aliniat la conceptul global de design. Culorile folosite in crearea atmosferei cu specific british, zona mai spatioasa a  cabinelor de proba,  finisajele si design-ul premium ofera clientilor o noua experienta de shopping.


WOMEN COLLECTION

Colectia dedicata femeilor cuprinde o serie de rochii si fuste scurte din denim sau din materiale ce imita aceasta tesatura renumita ce nu iese niciodata din trend, dar si blugi cu talia inalta, veste din denim in degrade, T-shirt-uri albe uni sau tricouri cu imprimeu grafic.

Detaliile cheie ale colectiei sunt nasturii, fermoarele si etichetele metalice, dantela feminina cusuta in interiorul gulerelor camasilor, etichetele brodate, cusaturile de intarire in jurul mansetelor, bucatile de piele ecologica aplicate in zona cotului, cusaturile ornamentale si tricotajele.

Paleta de culori a colectiei se axeaza pe tonuri de albastru, alb, negru, bej, turcoaz inchis, fildes si gri, dar cuprinde si nuante de coral, turcoaz, roz pal, mov, bleu foarte deschis, lime, bleumarin si roz aprins.

Elementele grafice care caracterizeaza articolele de primavara – vara sunt diverse si pun accent pe steagul britanic portretizat in diferite moduri, dar si pe numele brandului.
Acesta este plasat pe un fundal floral dominat de trandafiri sau este insotit de o serie de citate cu rol motivational.


DENIM

Zona dedicata denimului se remarca prin renumitele perechi de blugi, precum Ella, cu croiala skinny si culoare albastru deschis, Alexi, cu croiala skinny, talie joasa si culoare albastru clasic, Avril, cu croiala dreapta si culoare albastru inchis, sau Edith, cu o croiala lejera boyfriend si culoare albastru clasic. Din categoria denim mai fac parte pantalonii scurti si fustele in tonuri de albastru clasic sau inchis. Printre noutatile zonei de denim se numara detalii precum cusaturile accentuate ale buzunarelor pentru monede si ale buzunarelor din spate, dar si imprimeul plasat in interiorul pantalonilor, pe buzunare.


MEN  COLLECTION

Albastrul care domina intreaga colectie Lee Cooper primavara-vara 2015 se regaseste in piesele sale esentiale pentru barbati: camasi cadrilate, tricouri in dungi, pantaloni din denim si hanorace.
Nu lipsesc din colectie tricourile albe simple sau cele cu imprimeu in zona centrala, dar nici accesorii precum baschetii sau rucsacurile din denim.

Broderia cu logo-ul brandului, nasturii din metal inscriptionati cu numele Lee Cooper,  cusaturile de pe buzunarele blugilor, detaliile din zona buzunarelor, capsele si emblemele personalizate cu numele brandului sau opritorile pentru siret din piele ecologica sunt detaliile cheie ale colectiei.

Paleta principala de culori este alcatuita din alb, rosu, bleumarin, fildes, negru, gri, turcoaz inchis si bej, in timp ce o serie de nuante de galben, albastru deschis si inchis vin in completarea liniei cromatice de baza.

La fel ca la sectiunea pentru femei, steagul britanic ocupa un rol important in definirea elementelor grafice plasate pe articolele vestimentare, de data aceasta fiind marcat prin caractere si imagini mai puternice si in culori inchise.
Nu a fost uitat numele brandului, a carui scriere te duce cu gandul la faimoasele pub-uri englezesti.
 

DENIM

Pantalonii din denim, emblematici pentru Lee Cooper, se adreseaza unei palete largi de consumatori. Printre cei mai populari blugi din colectie se numara Norris, cu croiala slim,  talie normala si culoare albastru inchis, Harry, cu croiala straight, talie normala si culoare albastru inchis, Dexter cu croiala straight, talie normala si culoare albastru clasic, sau Arthur, cu croiala regular, talie usor cazuta si culoare albastru clasic. Lor li se adauga pantalonii scurti din denim, in nuante de albastru inchis si deschis.

In ceea ce priveste detaliile noi, acestea sunt redate de cusaturile accentuate ale buzunarelor frontale pentru monede si ale buzunarelor din spate, nasturii din fata si din spate, dar si imprimeul plasat in interiorul pantalonilor, pe buzunare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod