Kristen Stewart, seducătoare într-un pictorial pentru Chanel

Actriţa în vârstă de 26 de ani a pozat pentru o campanie cu tentă retro a celebrei case franceze de modă.

Deşi este o actriţă promiţătoare, Kristen Stewart se descurcă foarte bine şi în lumea modei. O dovedeşte din nou prin campania Chanel. Ea este protagonista unui pictorial vintage, în care îşi pune în valoare eleganţa, dar şi liniile corpului.

Cum era de aşteptat, Kristen, devenită una dintre muzele creatorului german Karl Lagerfeld, arată senzaţional. Ţinutele prezentate au o influenţă italiană, iar rezultatul este un amestec sublim între stilul şic parizian şi cel roman, scrie cotidianul britanic Daily Mail.



În fotografiile alb-negru realizate pentru colecţia "Paris in Rome", creată sub egida Chanel's Métiers d'art, vedeta din seria "Amurg" emană sex-appeal combinat cu un stil retro.

Kristen Stewart are o colaborare îndelungată cu Chanel.

Ea a fost ambasadoarea acestui brand în 2013 şi a participat la alte patru campanii Chanel, fiind şi protagonista unui scurtmetraj, intitulat "Once and Forever", în care ea o întruchipează pe fondatoarea casei de modă, celebra Coco Chanel. Pelicula a fost regizată în întregime de Lagerfeld, directorul de creaţie al casei Chanel.


Actriţa, care nu ascunde că este bisexuală, a fost văzută marţi, la New York, împreună cu noua sa iubită, cântăreaţa franceză Soko Sokolinski, scrie Daily Mail.

În vârstă de 30 de ani, aceasta a confirmat relaţia cu actriţa, într-un interviu publicat în martie de revista W magazine.

Kristen Stewart a avut anterior o relaţie intens mediatizată cu actorul Robert Pattinson, colegul ei din distribuţia filmelor din franciza "Twilight", de care s-a despărţit după o aventură cu regizorul Rupert Sanders, care a distribuit-o în "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător" (2012).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod