Kim Kardashian a purtat un tricou transparent, fără sutien, la o întâlnire cu soțul ei

Kim Kardashian reușește să atragă atenția la fiecare apariție publică prin ținutele sale.
Starleta nu se sfiește să-și pună formele în evidență, optând de cele mai multe ori pentru piese vestimentare cât se poate îndrăznețe, de la pantaloni foarte strâmți, rochii strânse pe corp, decolteuri adânci și materiale transparente.

Una dintre "realizările" sale recente care a atras toate privirile și o mulțime de comentarii pe rețelele de socializare este o întâlnire romantică în oraș cu soțul său, rapperul Kanye West, când a purtat un maiou complet transparent. Și pentru ca ținuta să fie și mai picantă, Kim a ales să poarte bluza transparentă de culoare neagră fără sutien. 


Evident, paparazzii au fost prezenți pentru a surprinde imagini scandaloase cu vedeta din reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians". Aceasta se îndrepta spre o cină romantică cu soțul său, la restaurantul de lux Giorgio Baldi din Santa Monica, California.



Vedeta a purtat maioul transparent cu o pereche de jeanși negri cu talie înaltă "Good American", brand deținut de sora sa mai mică, Khloe Kardashian, și o pereche de ghete negre din catifea, cu toc înalt.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod