Kate Middleton, într-o rochie sexy în timpul unei vizite la muzeu

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie destul de îndrăzneață pentru stilul său în timpul unei vizite oficiale la muzeu.
Kate a arătat spectaculos într-o rochie cu carouri miercuri seara, în timpul unui eveniment de deschidere a unei secții de fotografie din cadrul Muzeului Victoria and Albert din Londra.

Acest muzeu este recunoscut pentru exponatele sale din lumea modei, iar Ducesa de Cambridge s-a făcut remarcată prin ținuta impecabilă pe care a ales-o pentru evenimentul de lansare.

Prin prezența la eveniment, soția Prințului William și-a făcut datoria oficială, Kate fiind patronul regal al muzeului.
În vârstă de 36 de ani, Ducesa de Cambridge și-a reluat îndatoririle oficiale în această lună, după nașterea în luna aprilie a celui de-al treilea copil al său, Prințul Louis.

Ducesa pare să se fi inspirat din stilul cumnatei sale, Meghan Markle, purtând o rochie cu umeri goi, unul dintre modelele favorite ale Ducesei de Sussex. Kate a ales o rochie Erdem cu umerii goi, realizată dintr-un material în carouri și decorată cu accente din cristal și perle artificiale. Soția Prințului William a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc Jimmy Choo care se asortau cu nuanța de roșu burgund a curelei.

Prețul rochiei purtate de Kate este de 1700 de dolari, potrivit today.com.

Ducesa de Cambridge și-a încheiat pe 2 octombrie concediul de materninate de șase luni, prima sa apariție oficială fiind o vizită la școala Sayers Croft Forest din Londra și la Grădina Botanică, unde a plantat semințe împreună cu elevii.

Marți, Kate a participat alături de soțul său la inaugurarea summitului Global Ministerial Mental Health.

Miercuri a avut loc prima vizită oficială a ducesei la Muzeul Victoria and Albert, de când a fost numită patronul regal al instituției în luna martie a acestui an.
Kate Middleton nu a fost aleasă întâmplător pentru acest rol, fiind licențiată în istoria artei la Universitatea St. Andrews.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod