John Galliano revine în modă, la Londra, cu prima sa colecţie pentru casa Margiela

John Galliano se întoarce în lumea modei după o lungă perioadă de absenţă 

În aceşti aproape patru ani de tăcere, John Galliano a primit totuşi sprijin din partea unor celebrităţi - dintre care unele ar putea fi prezente la Londra -, precum modelul Kate Moss. De asemenea, Anna Wintour, redactorul şef al revistei Vogue US, a purtat deja o rochie Margiela creată de John Galliano, cu ocazia unei gale ce a avut loc în luna decembrie 2014, la Londra, notează Mediafax.

În timpul celor 15 ani petrecuţi la Dior, britanicul a manifestat o fantezie şi o energie creatoare ieşite din comun, punând în scenă defilări somptuoase şi extravagante, dominând imaginea brandului Dior.
Colaborarea creatorului cu casa Margiela, marcă recunoscută pentru avangardismul său, este aşteptată cu nerăbdare în lumea modei.

În timpul celor trei ani şi jumătate de "excomunicare" din lumea modei şi din viaţa publică, Galliano a vorbit despre el însuşi cu câteva ocazii: a creat rochia de mireasă a prietenei sale Kate Moss, în vara anului 2011, şi a adus o notă personală foarte remarcată în cadrul unei prezentări a lui Oscar de la Renta, în timpul Săptămânii Modei de la New York, în februarie 2013.

În mai 2014, John Galliano a fost numit director artistic pentru L'Etoile, cel mai mare lanţ de magazine de produse de înfrumuseţare din Rusia.

Prezentările colecţiilor lui Galliano au fost considerate vreme de mulţi ani drept apogeul Săptămânii Modei de la Paris.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod