Încearcă jeanșii cu efect de Push-Up și câștigă-i de la SUPERJEANS!

Don’t Worry, Be Super! Vine primăvara! Începe-o alături de cei de la SUPERJEANS din două motive foarte bune:
Motivul 1. Reducerile de până la 70% la jeans și bluze te așteaptă online și în magazinul de pe Calea Victoriei 25, toată luna februarie (jeans la 149 lei, bluze la 59 lei și multe alte reduceri). Vezi toate reducerile aici (http://superjeans.ro/sale-reduceri.html)

Motivul 2. De 8 Martie, câștigă o pereche de jeans SuperJeans of Sweden, în valoare de 400 lei, în concursul:“Încearcă jeanșii cu efect de Push-Up și CÂȘTIGĂ o pereche de la SuperJeans"

Poți câștigă jeanșii tăi favoriți, doar probându-i înainte la magazinul SUPERJEANS din Calea Victoriei 25, București, sector 3click pentru harta (http://bit.ly/harta-SuperJeans).

Vino la magazin, alege-ți și probează jeanșii skinny preferați, cei de la SuperJeans te vor fotografia în jeans (doar jeanșii sau tot corpul, cum dorești tu) și te înscriu în concurs! Toate pozele înscrise vor apărea aici (http://bit.ly/Probeaza-si-castiga-Super-Jeans), pe pagina de Facebook SuperJeans (https://www.facebook.com/superjeansro).
Pe 8 martie, de Ziua Femeii, persoana care are cele mai multe like-uri la poza înscrisă în concurs va câștiga jeanșii aleși. Cam așa de simplu este!

"La SuperJeans, te așteptăm să-ți arătăm ce înseamnă să-ți vină perfect o pereche de jeans skinny (știm că, de obicei, este un lucru greu de găsit, dar există): vin foarte bine pe posterior (aici intervine efectul de Push-Up al jeanșilor skinny Emma (http://superjeans.ro/catalogsearch/result/?q=BLUGI+SKINNY+EMMA&x=0&y=0) - au buzunarele poziționate perfect să te avantajeze cât mai mult, croiala care subțiaze, materialul rezistent și culoarea perfectă pentru tine.
"


Perioada de desfășurare a concursului este 9 februarie - 1 martie 2015. Pe 8 martie 2015 se anunță căștigătoarea!

BONUS: Vom alege și cei de la SuperJeans, poza lor preferată din cele înscrise și vor mai acorda CADOU o altă pereche de jeans, în valoare de 400 lei, norocoasei care i-a vizitat și a probat jeanșii skinny de la SUPERJEANS OF SWEDEN.

Regulamentul concursului poate fi citit AICI (http://superjeans.ro/probeaza-jeans-si-castiga).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod