Horia Tecău devine imaginea Marina Yachting

Marina Yachting, unul dintre cele mai renumite brand-uri premium, ce a setat standardele de calitate și eleganță sportivă din momentul în care și-a începutul povestea în Genova în anul 1878, investește în consolidarea prezenței pe piața locală, prin asocierea cu cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la ora actuală - Horia Tecău.

Acest parteneriat demonstrează planurile ambițioase pe care Marina Yachting le are pentru România. Brand-ul este prezent pe piața locală de mai puțin de jumătate de an, cu două magazine – unul în Mega Mall și cel de-al doilea în cadrul galeriei hotelului Vega din Mamaia. Parteneriatul cu Horia Tecău a debutat printr-o sedință foto pentru colecția de toamnă-iarnă 2015. Shooting-ul a fost realizat în România. Asocierea de imagine este o premieră la nivel mondial pentru Marina Yachting și are rolul de a familiariza publicul din România cu colecțiile celebrului brand genovez, care propun piese pret-a-porter de inspirație navy pentru ținutele casual de zi cu zi.



Adevărata eleganță vine din faptul că în fiecare zi putem, prin mici detalii, să ne manifestăm pasiunile. Marea m-a fascinat întotdeauna prin respectul pe care îl impune și prin maiestuozitatea ei. Plecând de la această convingere, asocierea cu Marina Yachting a fost naturală, acest brand întruchipând toate atributele pe care vreau să le transmit la rândul meu publicului din România”, a declarat Horia Tecău.

Marina Yachting este prezent în 11 țări în întreaga lume cu 35 de magazine.

Cele două magazine din România au o suprafață totală de peste 210 metri pătrați. Pentru anul 2016, Marina Yachting plănuiește consolidarea prezenței locale cu cel puțin încă un magazin.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod