H&M LANSEAZĂ ASTĂZI ÎN ROMÂNIA MAGAZINUL ONLINE

INAUGURAREA MAGAZINULUI ONLINE VA COMPLETA OFERTA H&M PENTRU CLIENŢII DIN ROMÂNIA.
Compania H&M, H&M Hennes & Mauritz AB, este încântată să anunțe lansarea mult aşteptată a magazinului său online. Inaugurarea va avea loc în data de 26 martie 2015 şi va surprinde plăcut prin oferta bogată de produse.   Astfel, în plus față de articolele vestimentare, accesoriile în tendinţe pentru femei, bărbaţi, adolescenţi, copii si decorațiunile interioare, prin noul canal de vânzare, clienții H&M din România vor avea șansa de a achiziţiona on-line, produsele lor preferate din departamentul H&M Cosmetics.
Mai mult, clienţii vor beneficia, de asemenea, de oferte exclusive pentru cumpărăturile realizate prin magazinul online.

“Suntem încântaţi să anunţăm lansarea magazinului H&M online în România“
, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România. “Este un pas important în ceea ce priveşte dezvoltarea ofertelor noastre şi extinderea prezenţei H&M România pe  mai multe canale de vânzare. Pe lângă cele 38 de magazine, clienţii H&M din România beneficiază acum, o dată cu lansarea magazinului online, de o experienţă de cumpărături completă, atât prin extinderea cu un nou canal de vânzăre, cât şi prin completarea şi îmbogăţirea gamei de produse oferite.
În plus, prin lansarea magazinului online H&M în România, conceptul de modă şi calitate la cel mai bun preţ va fi accesibil tuturor clienţilor din întreaga ţară.“


Pentru a marca lansarea magazinului online, H&M a pregătit până la finalul lunii martie, o serie de oferte fantastice, precum articole selecţionate începând cu preţul de 19,90 lei sau livrarea gratuită a produselor până în data de 19 Aprilie 2015.

Cumpărăturile prin magazinul online www.hm.com completează experienţa oferită de H&M.
Astfel, clienţii nostri se pot bucura de ultimele colecţii si se pot inspira din sectiunea "H&M Life".  De asemenea, ei se pot înscrie pe site pentru a afla ultimele ştiri din modă şi pentru a beneficia de lansări şi oferte exclusive, interacţionând totodată cu H&M şi ceilalţi clienţi, prin intermediul social media. Tot ceea ce apreciază românii pasionaţi de modă, va fi acum accesibil cu un singur click, din orice punct al României   

Pentru mai multe informaţii, accesaţi hm.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod