HISPANITAS a lansat colectia de pantofi si genti primavara-vara 2015

Pe 4 martie, HISPANITAS a lansat colectia de pantofi si genti primavara-vara 2015 la care au participat fashion bloggeri, vedete si cliente fidele brandului spaniol! Prezent din anul 2012 in Romania, brandul spaniol a devenit cunoscut prin calitatea produselor, a materialelor si a design-ului special.
Magazinul Hispanitas, aflat exclusiv in Baneasa Shopping City, etaj 1, a oferit o zi dedicata femeilor pentru a descoperi colectia de primavara-vara 2015 cat si pentru a beneficia de un discount special de 20% alaturi de multe alte surprize pregatite cu aceasta ocazie.

Printre vedetele care si-au facut remarcata prezenta s-au numarat Amalia Enache, Simona Patruleasa Ivanof, Geanina Ilies, Ellie White, Ileana Badiu, Camelia Potec, Julia Jianu, Ilinca Obadescu precum si fashion bloggerii Adina Necula, Stella Adam, Gabriela Atanasov, Denisa Luntraru, Luana Codreanu, Alice Vintageland, Alina Cristina si Irina Letitia.

Brandul spaniol a fost apreciat atat de fashion editorii revistelor glossy si a site-urilor pentru femei cat si de sotii de ambasadori, femei de afaceri, membre in Comitetul de parinti al Scolii Internationale Americane Bucuresti AISB.


Hispanitas: Pantofi si Genti cu un sentiment special.

Amalia Enache, indragita prezentatoare de stiri de la ProTv: ”Am descoperit Hispanitas, pantofi uimitor de confortabili.”

Hispanitas. Calitate realizata in Spania


Dana Savuica-Brand Ambasador: Pantofii Hispanitas i-am descoperit atunci cand cautam ceva comod dar si modern, dupa recomandarea ortopedului meu care mi-a interzis sa mai port pantofi cu toc foarte inalt si calapod stramt cu piele dura. Pantofii Hispanitas sunt realizati din piele naturala de bovine, finalizati cu 100% anilina. Perfecti pentru mine.”

Hispanitas pastreaza finisajul traditional in procesul de productie.
Se folosesc perii de bumbac si se aplica cremele naturale impreuna cu produse ecologice pe baza de apa.  

Hispanitas sarbatoreste anul acesta 25 de ani de existenta printr-o campanie de promovare, alegand ca ambasadori pe Dana Savuica, fashion stilist  Maria Andrei si fashion blogger Carmen Negoita.

Maria Andrei: „Sunt o persoana foarte activa, iar mersul pe jos face parte din rutina mea zilnica. Ca Fashion Stylist, pot spune ca este destul de greu sa gasesti modele confortabile de incaltaminte, care sa fie si foarte moderne! Insa, Hispanitas a reusit aceasta performanta. Eu am ales sa ma bucur de acest lucru.”

Carmen Negoita: „SS2015 este o colectie cu doua directii.
Prima este in culori naturale, culorile pamantului, bronz, bej , nude iar a doua este in culori de vara, relaxate, cu imprimeuri florale. Hispanitas mizeaza pe confort si de aceea eu port tot timpul pantofii , lucru care s-a intamplat si la Fashion Week Londra. M-am simtit super, talpa amortizeaza socul mersului pe jos si nu simti deloc contactul dur cu pamantul.”


Noua colectie SS2015 prezinta recomandarile celor trei doamne prin alegerea unor modele de pantofi ce le reprezinta personalitatea si stilul propriu. De aici se poate observa diferenta de stil pe care Hispanitas, prin varietatea de modele, a reusit sa o indeplineasca  si intareste motto-ul Hispanitas: Joy is a Choice!

Hispanitas.
O marca cu personalitate pe care o adora romancele!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod