Gigi Hadid colaborează cu un magazin de jucării. Modelul a creat haine pentru soldăței de jucărie

Gigi Hadid se pregătește într-un mod inedit pentru sărbători. Supermodelul are parte de numeroase colaborări în materie de design, dar cea mai recentă colaborare a sa părăsește lumea modei și se îndreaptă mai mult către lumea copilăriei.
Un faimos magazin de jucării din New York, care se redeschide anul acesta, a rugat-o pe Gigi să creeze noile uniforme ale soldățeilor de jucărie și ale angajaților din magazine. Luni seară, modelul a participat la evenimentul de lansare al noilor uniforme create pentru magazinul FAO Schwarz. 

"Până acum, nu au mai rugat niciodată pe cineva să le creeze uniformele soldaților de jucărie. Soldățeii care întâmpină copiii la intrare și care sunt sufletul magazinului FAO Schwarz vor purta uniforme create de mine.
Este foarte cool, pentru că am crescut iubind magazinul FAO Schwarz
", a declarat Gigi pentru bazaar.com.

"Am avut o girafă gigantică în cameră. Îmi amintesc că mergeam la magazin când eram mică, alergam printre rafturi și atingeam totul. Cred că este foarte important pentru copii să existe un loc în care să se bucure de jucării și să le descopere", a mai spus Hadid.

Noile uniforme create de model includ jachete cu două rânduri de nasturi, cu epoleți aurii care acoperă umerii și pălării înalte ce au detalii aurii.
Vedeta a postat pe Instagram câteva dintre schițele sale pentru acest proiect.

Demonstrând că este în contiuare un copil în adâncul sufletului, Gigi a dansat pe un pian gigant și a îmbrățișat o girafă de pluș imensă, similară cu cea pe care a avut-o în copilărie. Pentru evenimentul de lansare, modelul și-a făcut chiar și o manichiură inspirată de faimosul magazin de jucării din New York și a purtat un costum Moschino cu un model la fel de jucăuș.

Gigi Hadid a vorbit și despre tradițiile familiei sale de Crăciun.
Modelul a declarat că are de gând să-și petreacă Sărbătorile la ferma familiei sale.

"Sărbătorile le petrecem întotdeauna în familie. Ne place să mergem la fermă, gătim mult, stăm împreună, facem focuri de tabără și organizăm seri în care ne uităm la filme. Este o perioadă liniștită în care petrecem timp împreună și ne distrăm. Fiecare gătește altceva de Crăciun. Eu am misiunea să fac plăcinte și fac cam cinci feluri diferite de plăcinte", a declarat Gigi Hadid, potrivit harpersbazaar.com.

În ceea ce privește cadourile, Gigi a spus că nu știe încă ce le va oferi celor dragi anul acesta.
"Îmi place să scriu felicitări de sărbători. O fac pentru familia mea, dar și pentru toți cei alături de care lucrez. Trimit întotdeauna felicitări", a adăugat aceasta. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod