Frumusețe fără vârstă: Eva Herzigova, fabuloasă pe podium la 41 de ani

Supermodelul a avut o apariție strălucitoare la Săptămâna Modei de la Milano, unde a prezentat colecția toamnă-iarnă a designerului Emilio Pucci.

Oricât de talentate și de "fresh" or fi tinerele reprezentante ale noului val de supermodele, n-ai cum să nu observi că generația anilor '90 încă are un cuvânt greu de spus pe podium. Kate Moss, Naomi Campbell sau Cindy Crawford se bucură în continuare de mare căutare în lumea modei și e bine să fie așa, pentru că frumusețea pură nu are vârstă. Lucru valabil și pentru Eva Herzigova.

Timp de două decenii a fost una dintre cele mai reprezentative figuri din modelling.

Iar sâmbătă, la Săptămâna Modei de la Milano, ea a pășit din nou pe catwalk, într-o prezentare strălucitoare a colecției toamnă-iarnă a designerului italian Emilio Pucci, cu influențe din tematica zodiacului. Evident, a fost un succes absolut, nici nu putea fi altfel: la 41 de ani, Herzigova arată fantastic.

Cu un machiaj excesiv, adaptat tonurilor puternice ale creațiilor pe care le-a prezentat, Herzigova a defilat cu grație și încredere, demonstrându-și pe deplin talentul și experiența, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Eva rămâne unul dintre cele mai admirate şi mai respectate modele profesioniste din lume şi este imaginea producătorului de ceasuri de lux elveţian Chopard.
În 2010 a apărut în campania de promovare a unui parfum lansat de brandul Dolce & Gabbana, alături de alte două modele celebre - Claudia Schiffer şi Naomi Campbell.

În vara anului trecut, ea a apărut într-un clip publicitar pentru Dolce & Gabbana, considerată de mulți specialiști din industrie cea mai bună campanie de promovare din tot sezonul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod