Fiul lui Jude Law, imaginea bijuteriilor Effra London - VIDEO

Rafferty Law, fiul actorului Jude Law, începe să își facă un nume: el a fost ales imaginea mărcii de bijuterii Effra London, casa difuzând un videoclip cu tânărul de 19 ani, relatează site-ul closermag.fr, citat de Agerpres.

La fel ca alți fii sau fiice ale unor celebrități, Rafferty a semnat un contract cu Select Model Management, care se ocupă și de Irina Shayk, Natasha Poly sau Agyness Deyn. După ce a pozat în revista ID și a defilat pe podium pentru DKNY la Fashion Week de la New York, fiul actorului Jude Law și al lui Sadie Frost a fost ales să promoveze produse ale firmei britanice de bijuterii menționate.

Campania la care participă mizează pe aspectul său rock, cum se prezintă în videoclip. "Sunt Raff Law.

În prezent scriu cântece alături de grupul meu, The Dirty Harry"s, și sunt la Londra. Port un inel cu sigiliu", spune el.

Cu un bluzon jeans prespălat, cercei și o privire provocatoare, tânărul corespunde perfect imaginii mărcii. Asemănarea cu tatăl său, mai ales la ochi și gură, nu poate fi trecută cu vederea.



Rafferty este cel mai mare dintre copiii lui Jude Law. Cu Sadie Frost actorul a avut alți doi copii, Iris (14 ani) și Rudy (12 ani). Din două relații cu Samantha Burke și Catherine Harding s-au născut două fetițe, Sophia (5 ani) și una nou născută în martie 2015, notează site-ul citat de Agerpres.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod