Fashion Days lansează noua colecție toamnă-iarnă 2015 MANGO

Fashion Days anunță lansarea unei noi colecții in-season în portofoliul său, și anume colecția de toamnă – iarnă 2015 a cunoscutului brand internațional MANGO. Fashion Days pune la dispoziția clienților săi peste 1000 de articole pentru femei și copii, ce fac parte din colecția FW 2015 a brandului.

Ca în fiecare sezon, colecția MANGO FW 2015 evidențiază tendințe diverse. Stilul Boho este încă prezent. Acest macro-trend se reinventează în ultimele sezoane și se impune cu rochii maxi lungi. Oferta MANGO include poncho-uri și cape în design-uri diverse. Ciucurii predomină ca o influență a anilor ’70. Blugii evazați, jachetele oversized și caftanele din șifon sunt propunerile perfecte pentru un stil sofisticat, cu articole ușoare și elegante.


Colecția MANGO Kids FW 2015 pentru fete evidențiază eleganța stilului parizian.

Anii ’60 se reflectă în trenciuri și jachete reversibile, fără mâneci, combinate cu tricouri imprimate, pulovere în dungi și blugi cu talie înaltă. Gama de produse pentru baieți are un aer „retro-sport”. Ținute urbane, contemporane și cool sunt realizare printr-o combinație de hanorace în două nuanțe, cămăși în carouri, blugi colorați și tricouri casual cu un aer vintage.  


 „Colaborarea Fashion Days cu MANGO a demarat cu o serie de campanii de flash sales la începutul anului și ne bucură faptul că, începând cu luna aceasta, putem să oferim clienților noștri și colecția in-season a brandului.

Sperăm ca această colaborare să fie una de durată, astfel încât clienții noștri să se bucure de stiluri diverse, ce reflectă cele mai recente trenduri. Scopul nostru este să oferim celor care aleg Fashion Days o varietate cât mai mare de produse, pentru ca aceștia să își găsească la noi exact ceea ce își doresc”, a declarat Cristina Pîrjol, Head of Buying Fashion Days. „Selecția de articole disponibilă pe site a trecut prin mâna experților Fashion Days, care au ales articolele pornind de la tendințele din acest an și preferințele clienților noștri”, a adăugat Cristina.


Încă de anul trecut, Fashion Days a început să includă în portofoliul său colecții in-season de la branduri renumite, ca: United Colors of Benneton, Esprit, Desigual, Stefanel, UGG, Liu Jo, Superga, Dolce & Gabbana, Dsquared, Levi's, Vagabond. În noile colecții se regăsesc și cele mai bine vândute categorii de produse, care pentru clienții Fashion Days sunt: sacourile, jachetele, tricourile și jeanșii. În topul preferințelor în materie de culoare, clienții aleg în special albastru, roz, verde, gri și negru.
Pentru mai multe noutăți despre Fashion Days și despre noile colecții disponibile, vă invităm să accesați site-ul brandului și blog-ul “The Daily Issue"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod