EDIȚIA SPECIALĂ FASHION POLICE DEDICATĂ GLOBURILOR DE AUR 2015 VA FI DIFUZATĂ LA E! MIERCURI, 14 IANUARIE, DE LA ORA 22:00

Ediția specială a emisiunii Fashion Police dedicată Globurilor de Aur 2015, difuzată miercuri, 14 ianuarie, de la ora 22:00, este prima din acest an și va fi una cu totul specială. Actrița de stand-up comedy Kathy Griffin și stilistul Brad Goreski li se alătură lui Kelly Osbourne și Giulianei Rancic, pentru a comenta aparițiile vedetelor pe covorul roșu al acestui eveniment plin de strălucire și pentru a studia cu atenție alegerile lor vestimentare.
Fashion Police - emisiune devenită celebră graţie celebrei Joan Rivers - va difuza în acest an 17 episoade pline de stil, centrate exclusiv pe interesul generat de cele mai mari evenimente de fashion şi gale de premiere din 2015.

„Îmi dau seama că oamenii au aşteptări mari de la mine. Joan era, clar, unică. Acum sper să mă acceptaţi şi pe mine pentru unicitatea mea. Sunt Kathy şi atât. Am spus că sunt Kathy şi atât? Am vrut să zic că sunt Nenorocita de Kathy Griffin şi vedetele ar fi bine să-şi pună centurile de siguranţă, pentru că urmează să apăs pedala la maximum.
Nu mă voi cenzura deloc, aşa că, LA NAIBA, hai să ne distrăm!”
, a spus Griffin.

Kathy Griffin, actriţa de stand-up comedy laureată cu două Premii Emmy şi un Grammy este o figură importantă în televiziune, turnee şi pe scena literară. Se remarcă din mulţimea de entertaineri cu glumele ei directe universal recunoscute. În 2013, Kathy a intrat în Cartea Recordurilor, scriind şi jucând în nu mai puțin de 20 de emisiuni TV de stand-up comedy - mult mai multe decât a făcut până acum orice alt comic de stand-up din istorie.
Susţinută de fanii eu pasionaţi şi implicaţi, Kathy face spectacole de stand-up unice.

Brad Goreski este fashion stylist şi lifestyle expert. Este Brand Stylist pentru Kate Spade New York, iar printre celebrele lui cliente se numără Jessica Alba, Demi Moore, Christina Ricci şi Rashida Jones. Proiectele lui Goreski au apărut în revistele InStyle, Details, Redbook şi LA Confidential şi el a apărut de două ori pe coperta secţiunii de stil din The New York Times.

Urmăriți, așadar, miercuri, 14 ianuarie, de la ora 22:00, emisiunea Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2015, o ediție dedicată acestei ceremonii, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin și Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod