Dolce & Gabbana și-a prezentat colecția de genți folosind drone

Show-ul Dolce&Gabbana din cadrul Săptămânii Modei de la Milano a fost unul cu adevărat unic.
Casa de modă italiană a decis să-și prezintă colecția de poșete pentru toamnă-iarnă 2018/2019 folosind drone, în loc de modele.

Invitații care au participat la eveniment au fost nevoiți să aștepte 45 de minute înainte ca show-ul să înceapă, pentru că organizatorii au vrut să se asigure că toată lumea și-a oprit Wi-Fi-ul. Surpriza a fost de proporții, pentru că niciul dintre participanți nu știa ce va urma.




Apariția dronelor purtând poșete a fost acompaniată de melodia "All the stars", a cântărețului american Kendrick Lamar.
Femei și bărbați îmbrăcați în halate albe au defilat pe lângă scenă, însoțind dronele controlate prin telecomandă.

După prezentarea surprinzătoare a poșetelor cu ajutorul dronelor, pe scenă au urcat modele care au prezentat hainele create de faimosul brand pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019.

Show-ul Dolce&Gabbana nu este primul eveniment neobișnuit din cadrul Milan Fashion Week. Reprezentanții Gucci au decis să transforme prezentarea celei mai recente colecții prin intermediul unor modele care purtau în brațe reproduceri realiste ale propriilor capete.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod