Diane Marie Studio – Brand 100% Romanesc

Diane Marie Studio este un retailer 100% romanesc, specializat in productia si comercializarea de incaltaminte pentru femei.
Colectiile Diane Marie cuprind produse realizate din piele naturala, comode si elegante, care se pliaza pe tinute vestimentare smart-casual, business sau glam. Incaltamintea realizata in atelierul Diane Marie se adreseaza persoanelor care apreciaza eleganta si calitatea. Diane Marie Studio le ofera clientilor posibilitatea de a comanda incaltaminte online, de pe site-ul brandului, www.pantofidianemarie.ro, sau din  cele doua magazine din Centrul Vechi al Bucurestiului, de pe Strada Smardan, nr.
28, sau din Pasajul Selari Nicolae, nr 4.

Confortul, calitatea si designul sunt ingredientele cheie ale fiecarei perechi de incaltaminte creata in atelierul Diane Marie. De la stiletto, balerini, sandale, pantofi Oxford sau mocasini, Diane Marie Studio surprinde printr-o paleta variata de texturi, culori, modele cu detalii pretioase, care te poarta catre o vara perfecta!. “Satisfactia si feedback-ul pozitiv pe care ni-l transmit clientii nostri ne bucura, ne motiveaza si ne inspira in fiecare zi sa realizam modele unice, contemporane, pline de eleganta si personalitate”, spune Diana Nedea, owner Diane Marie Studio.

Accesorizeaza-ti tinutele vestimentare cu pantofii de la Diane Marie Studio si look-ul tau va fi unul spectaculos! Pentru mai multe informații despre brandul Diane Marie Studio vizitați site-ul oficial www.pantofidianemarie.ro  și pagina de Facebook https://www.facebook.com/PantofiDianeMarie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod