Dansul colecțiilor de iarnă 2015, un show electrizant la Plaza România

Un show de fashion si beauty, concerte live susţinute de Corina şi trupa Amadeus, vedete pe podium, într-un decor special, cu fulgi de nea şi sculpturi în gheaţă.

Toate acestea au fost punctele de atracție ale unei seri magice la Plaza România, în care noile colecţii de iarnă au defilat pe ritmuri de dans. Pasionaţii de modă prezenţi miercuri seara, 2 decembrie, în zona Rotondă, recent renovată şi inaugurată în centrul comercial Plaza România, au avut parte de o seară specială şi o atmosferă de poveste. Corina Bud a dat startul show-ului cu un concert electrizant care a încântat publicul, iar gazda evenimentului, prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, a întreţinut atmosfera pe parcursul întregii seri.

După primele prezentări ale colecțiilor de sezon ale unor branduri de top din Plaza România, trupa Amadeus a susţinut un concert live într-un decor magic de iarnă, cu fulgi de zăpadă.

Acordurile melodiilor trupei Amadeus şi dansul colecţiilor de iarnă au fost sursă de inspiraţie pentru un artist talentat care a realizat o sculptură în gheaţă cu logo-ul Plaza România.

Anca Serea, Ellie White, Adelina Pestrițu & Speak, Adrian Nartea, Geanina Ilieș şi Ilinca Obădescu, alături de modele profesioniste au defilat pe catwalk în cele mai atrăgătoare ținute de sezon, care pot fi găsite în această iarnă la Plaza România. Modelele și vedetele au purtat piese vestimentare în trend ale unor branduri precum Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Timeout, LC Waikiki, Marks & Spencer, Colin’s, D’S Damat, Koton, Lashez, Penti, CCC, Bata, Il Passo şi ECCO.

Seara s-a încheiat cu un spectacol electrizant de lasere, cu jocuri de lumini şi culori. Intreaga prezentare de modă a purtat semnătura directorului artistic & de styling Maria Andrei. Machiajul manechinelor și al vedetelor a fost asigurat de Sephora şi Yves Rocher, iar de hairstyle s-au ocupat specialiștii Bram’s Beauty Salon și Sorin Papacioc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod