Dana Savuica, manechin in colecţia "Seductive", a Adelei Diaconu

Invitata ca special guest in colectia ''Seductive'', de la FashionTv Winter Festival, Dana Savuica a incantat publicul prin aparita sa pe scena in postura de manechin!

Formele perfecte, charisma, rochia neagra eleganta si rafinata ce ii punea in evidenta stilul si farmecul sau inconfundabil a facut ca publicul sa o apalude frenetic. Dorina Vasilashko a cantat nemuritoarele chansonete frantuzesti pe durata prezentarii iar vocea sa unica si inconfunadbila, a facut din colectia Adelei Diaconu un adevarat spectacol.

Stefan Banica Junior a spus despre Dorina la Xfactor ca are in fata sa o diva si se pare ca nu s-a inselat. Coafurile deosebite realizate de hairstylistul Ciprian Vaida au completat perfect showul de moda, ce a fost un succes si un spectacol unic in Romania.

"A fost o decizie de moment dupa ce am văzut colectia si am probat rochiile care îmi veneau turnat.

E important pt mine sa fie croiala buna si designul sa scoată in evidenta calitatile femeii. Am avut emotii când am pasit pe podium, cu putina timiditate pt ca nu stiam care va fi reactia publicului. M-a ajutat mult prezenta Dorinei Vasilashko, tanara artista moldoveanca si prietena mea, care cântă sansonetele lui Edith Piaf live. Asa, mi-am intrat in rol si mi-am regăsit pasii de model, pozand pt public. M-a ajutat mult si prezenta prietenilor, a sotului meu care au aplaudat de când am apărut pe scena.
Si caldura conacului Heldsdorf a contribuit la starea mea de bine"
a declarat Dana Savuica.

FashionTV Winter Festival, cel mai important  eveniment de modă al iernii a adus la Conacul Heldsdorf din Brasov cei mai în vogă designeri români ai momentului ce au adus pe scena festivalului cele mai noi colecții ale lor. De asemenea, pe scena FashionTV Winter Festival au urcat și branduri internaționale și câteva dintre modelele de succes ale României.

Adus tocmai din Austria, ediția din acest an a FashionTV Winter Festival 2015 a avut și invitați speciali precum Marcel Pavel, Dorina Vasilashko, ce au încântat publicul cu un spectacol special pregătit pentru acest eveniment, iar Romică Țociu și Cornel Palade au transmis publicului buna lor dispoziție.

FashionTV Winter Festival 2015 este un eveniment cu tradiție, adus în România de FashionTV. Primele șapte ediții au avut loc în Kitzbuhel, „perla” Alpilor Austrieci.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod