Cum arată costumul de baie cu „păr pe piept“ care a îngrozit internetul

Pe internet se întâmplă multe ciudățenii. Dar uneori ideile trăsnite care apar online sunt transformate în realitate.
Este și cazul unui model de costum de baie apărut dintr-o glumă și care șochează prin aspectul său cel puțin bizar.

Costumul de baie dintr-o piesă, creat de compania Beloved Shirts, poartă denumirea de Sexy Chest One Piece Swimsuit (costum de baie dintr-o singură piesă "Piept sexy"). Și așa cum îi spune și numele, acest costum are un imprimeu realist care reprezintă pieptul păros al unui bărbat. Este disponibil în trei culori care să se potrivească cu tonul pielii: deschis, mediu și închis.
Costă 44.95 de dolari și există în șase variante de mărimi, de la XS la XXL. 

Care este problema cu acest costum? Atunci când este purtat lasă impresia că ești dezbrăcată și că ai un corp de bărbat. Compania care l-a creat spune că scopul acestui costum este de a șoca și având în vedere reacțiile în lanț obținute pe rețelele de socializare, cu siguranță au reușit.

Design-ul realist a provocat reacții puternice. O mamă a vrut să-și surprindă copiii purtând un astfel de costum de baie, dar cei mici au început să țipe îngroziți.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod