Cu ce tinute a aparut Carmen Negoita in presa internationala

Carmen Negoita a impresionat placut stilistii si reprezentantii revistelor de moda internationale prin prezenta la London Fashion Week si Milano Fashion Week. Fashion bloggerul roman a fost fotografiat si inclus in reportajele unor publicatii consacrate precum Vogue, Elle sau New York Times, jurnalistii laudandu-i creativitatea si bunul gust in alegerea tinutelor pe care le-a purtat.
Carmen a purtat la prezentarile din cele doua capitale ale modei 10 outfituri ce au atras atentia fotografilor si a stilistilor.

1. Outfitul de tip military. Carmen a imbinat rigiditatea tinutelor de inspiratie militara cu elemente soft, romantice: pardesiu verde-military, camasa din matase „polka dots”,  pantaloni largi, din bumbac, pana sub nivelul genunchilor, o boneta de tip militar si pantofi tip Oxford, in linii masculine, din piele, creatie proprie in colaborare cu Ana Parvan. Tinuta a fost purtata la London Fashion Week, iar fotografiile cu Carmen purtand-o au fost publicate in Elle Marea Britanie.

2. Geometrii in alb-negru. Tot la London Fashion Week, Carmen si-a facut aparitia purtand un costum alb-negru, creat de Ioana Ciolacu, pe care l-a accesorizat cu un rucsac alb in forma de triunghi si pantofi Hispanitas personalizati de ea insasi.

3.
Pulover cu solduri supradimensionate.
Una din tinutele speciale de la Londra a avut la baza un pulover Sophia33, din lana 100% bio, cu zona soldurilor supradimensionata, accesorizat cu sandale tip gladiator. Cu un pulover Sophia33, dar in forma de cerc, Carmen s-a prezentat alaturi de Anna Dello Russo la show-ul Dior de la Paris, anul trecut.

4. 70’s style. Una din cele mai fotografiate tinute de la Londra a fost cea incadrata in stilul anilor 70 si compusa din pantaloni evazati cu talie inalta, pulover scurt pana in talie, un palton rosu, palarie cu boruri largi bleumarin si pantofi tip Oxford din propria colectie. Outfitul a fost publicat in New York Post.

5. Pantofi turquoise. Pentru una din prezentarile de la Londra, Carmen a adoptat o tinuta compusa din fusta si pulover albastru, capa cu maneci duble si pantofi clasici in nuanta turquoise.

6.
Imprimeul Gingham.
La Milano Fashion Week, fashion bloggerul roman a impresionat cu o fusta cu imprimeu de tip Gingham, in trend in acest an, palton verde, basca in aceeasi nuanta, si geanta-plic galbena. Tinuta a fost fotografiata si inclusa in Vogue Marea Britanie

7. Capa creata de un designer roman. Tot la Milano, Carmen si-a facut aparitia la o prezentare de moda purtand jeansi negri, bluza alba simpla, piese acoperite cu o capa alba cu dungi negre fine, realizata de catre un designer roman. Accesoriile au constat in geanta plic si pantofi, din colectia proprie, in doua nuante diferite de galben. Outiftul a fost fotografiat si a fost publicat in Vogue Marea Britanie.

8. Paltonul in taieturi geometrice. Carmen a impresionat placut cu un palton bej in taieturi geometrice indraznete, creat special pentru ea de catre un designer roman, purtat cu camasa-rochie alba si pantaloni scurti negri.
Aceesoriile au constat in geanta supradimensionata de tip postas si cizme sport, un model in editie limitata creat de designerul Riccardo Tisci. Tinuta a fost publicata in Elle Turcia.

9. Paltonul verde fistic. Carmen s-a jucat cu motivele patrate si a purtat o camasa si geanta cu imprimeuri alb-negre similare, fusta din matase acoperita cu plasa si un trench in nuanta verde fistic, totul accesorizat cu pantofi in doua nuante, verde gutui si verde tuquoise, din propria colectie.

10. Tinuta tip scotian.
Un outfit compus din camasa rochie, sacou tip frac si o esarfa cu imprimeu Scottish prinsa in talie cu o curea. Incaltamintea a reprezentat un mix de pantofi tip Oxford cu sandale tip gladiator.

Carmen Negoita este unul din cei mai cunocuti fashion bloggeri romani peste hotare, fiind invitata la marile festivaluri de moda internationale.
Luna trecuta, prin participarea la London Fashion Week si Milano Fashion Week,  Carmen a fost fotografiat si inclus in reportajele unor publicatii consacrate precum Vogue, Elle sau New York Post, jurnalistii laudandu-i creativitate si bunul gust in alegerea tinutelor pe care le-a purtat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod