Creațiile unui designer român, purtate în cel mai important moment al Super Bowl

Chloe X Halle, două surori talentate care sunt protejate de celebra Beyonce și au semnat un contract cu casa ei de discuri - Parkwood Entertainment, au deschis finala Super Bowl cântând “America The Beautiful”, îmbrăcate în costume ale brandului românesc STYLAND.
Chloe și Halle Bailey, în vârstă de 20, respectiv 18 ani, au fost descoperite de Beyonce în 2015 după ce au postat pe YouTube câteva video-uri în care făceau coveruri după melodii celebre. Cele două au fost nominalizate la Premiile Grammy 2019 la categoriile "Best New Artist" și "Best Urban Contemporary Album".

De styling-ul celor două artiste la ceremonia de deschidere a finalei Super Bowl s-a ocupat Zerina Akers, nimeni alta decât stilista lui Beyonce.

Ținutele purtate de Chloe x Halle fac parte din cea mai nouă colecție STYLAND și sunt realizate dintr-un material negru cu efecte metalice, fabricat în Italia.
Este un material special creat după o nouă tehnologie ce respectă reducerea consumului de substanțe chimice în procesul de producție și sunt conforme Protocolului Internațional de Sustenabilitate. Sunt țesături speciale ce pot fi spălate manual și sunt foarte rezistente. Produsele sunt disponibile pe cea mai mare platformă de shopping online din lume, Farfetch, dar și la Showroom-ul STYLAND din București și online pe www.stylandstore.com
", declară Teodora Burz, designerul și fondatorul brandului.

În ultimii doi ani, creațiile brandului vestimentar românesc au fost purtate de Katy Perry, Miranda Kerr, Mya, Vanessa Hudgens, Rummer Willis, Kat Graham, Katrina Kaif, celebritățile alegând costumul croit impecabil, extrem de feminin și elegant, la evenimentele speciale de zi sau de seară.

Numeroase persoane publice din România au purtat costumele STYLAND, în nuanțe precum roșu, alb, negru, galben, verde, albastru, la evenimente ori în ședințe foto.
Printre aceste vedete se numără Alexandra Dinu, Alice Peneacă, Delia, Andra, Malvina Cervenschi, Ana Morodan, Carmen Negoiță, Geanina Ilieș, Simona Pătruleasa, Carmen Brumă.

Teodora Burz, cu o experiență de peste 25 de ani în industria textilă, este o femeie de afaceri originară din Târnăveni, județul Mureș. A pus bazele brandului STYLAND, care în scurt timp de la lansare a devenit foarte popular în rândul starurilor de la Hollywood și nu numai. Sacourile cu o croială simplă și elegantă se numără printre piesele emblematice ale acestui brand românesc.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod