Creaţii de basm semnate de 9 designeri romani la Gala Avanpremiere 2015

Gala AVANPREMIERE - cel mai important eveniment de fashion multi brand din România a ajuns la cea de-a cincisprezecea ediție. Acesta se va desfășura pe 12 mai, la orele 20:00, în inedita locație a Studioului „Tancred Bănăţeanu” din cadrul Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Pe lista numelor confirmate pentru cea de-a 15-a ediție a Galei se numară designeri consacrați precum Simona Semen, Ludmila Corlateanu, Fe(Male) by Mirela Fraser, Bianca Popp (colectia Paris 2016), R'Ias Couture cărora li se adaugă branduri remarcabile, aflate la debut precum:  Marie Ollie, Sergiu Bechian şi Studio Cabal. Surpriza o va reprezenta revenirea în moda românească a liniei speciale: Musette Couture.

Pentru toţi iubitorii de modă de valoare din ţară şi din întreaga lume, dar şi pentru cei care nu pot ajunge la GALA AVANPREMIERE, întregul eveniment pa fi transmis LIVE pe www.eva.ro începând cu ora 20:00. Bianca Popp va deschide evenimentul cu colecţia “Temple Invisible” care este inspirată de o viziune asupra viitorului apropiat şi depărtat în care totul este simplificat la maximum, iar spiritualitatea are o valoare înaltă, intrinsecă.

Designerul casei de moda R'Ias Couture, Crina Moldovan, va lansa în cadrul Galei Avanpremiere colecţia "Bellamie", gandita ca un melanj de avangardism si romantism care provoaca fantezia femeii moderne. Mădălina Vlad şi Olaru Laura vor completa cu accesorii, pălării respective genţi. Studio Cabal va prezenta colecţia “Kabuyutan”, ce are ca inspiraţie civilizaţia şi cultura Orientului Îndepărtat, cu pluralitatea sa de registre simbolice, care se întegrează armonios în sistemul religios cu influenţe multiple: hindu, creştine sau islamice, datorate diversităţii etnice. Vika Tonu va completa cu accesorii întreaga colecţie.

Mirela Fraser va lansa colecţia “Monochrome”, care se bazează pe dualitatea dintre alb şi negru dar mai ales pe felul în care se exclud şi se completează reciproc.

Este o colecţie Ready To Wear, care are ca inspiraţie simplitatea cămășii albe şi confortul unui pantalon negru. Colecţia va fi completată cu bijuterii vintage din shop-ul V for Vintage.

Sergiu Beghian va prezenta colecţia “Mecca” ce folosește ca sursă de inspiraţie arhitectura islamică şi stilul arăbesc, transformând ornamentul sofisticat în elementul central al colecţiei. Linia siluetei aminteşte de anii 50’ 60’, estetic, colecţia îmbină într-un mod armonios elemente structurale şi arhiecturale cu decoraţiunile arabeşti. Accesoriile ce vor complete colecţiile vor fi marca Essenya by Calin.

Marie Ollie urcă pe scena Avanpremiere 15  cu colecţia dedicată sezonului Toamnă-Iarnă 2015/2016. Intuind dorinţa femeilor de a se simţi speciale, Arthur Dinu, designerul  Marie Ollie, a creat un joc vizual între gol şi plin, lăsând conturul siluetei descoperit prin transparenţe.

Pentru această colecţie, negrul  este exploatat la maximum, adăugându-i-se accente metalice de auriu şi argintiu.

Prezentarea "Urban fairy" semnată Ludmila Corlăţeanu îşi propune să deconecteze toţi invitaţii pentru câteva momente de la gândurile cotidiene şi să ne aducă la porţile visarii. Pentru câteva clipe, toate doamnele îşi vor aminti că în sufletul lor există o "super girl" care aşteapta sa fie trezită la viaţă. Alb şi negru. Rafinament şi eleganţă. Două elemente care se întrepătrund pentru a da naştere unei "supergirl" a zilelor noastre.

Secretele lumii minerale şi vegetale pulsează tainic în microuniversul  pe care designerul Simona Semen îl creează în noua colecţie toamnă-iarnă 2015/2016. Suprapunerile spectaculoase de texturi şi materiale preţioase poartă într-o călătorie atemporală spre centrul Pământului, spre alchimia metalelor regăsite în irizaţiile brocartului, ale mătăsii, paietelor sau dantelei.

Colecţia va fi completată de încălţăminte marca Otter.

Musette prezinta Liaisons – o colectie capsulă pentru toamnă-iarnă 2015/2016. Prezentată în premieră la Săptămâna Modei de la Paris, colecţia Liaisons by Musette propune un univers estetic nou, asemenea unei construcţii arhitecturale, unde fiecare detaliu susţine şi justifică întregul ansamblu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod