Colectia ROMANTIQUE by Liza Panait - Si primavara poate sa inceapa!

Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique.
Printre ei s-au numarat Excelenta Sa TAN Yuxiu, sotia ambasadorului Republicii China la Bucuresti, Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, Gabriela Dinica, Irina Loghin, Ivan si Georgiana Patzaichin, Cristina Deleanu, Cecilia Barbora,  Gheorghe Turda, Emilia Popescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi si Oana Turcu Brancu, Marina Almasan, Liliana Sandulescu, Eugenia Serban, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Roxana Iliescu, Ani Cretu,  Mirela Rizea Marinescu, Rocsana Marcu, Cristina Spatar, Oana si Viorel Lis, Dr DAna Jiani , Dr Dana Miricioiu.

„Am fost incantata sa vad ca lumea apreciaza, ca si noi, romantismul, eleganta si rafinamentul” a declarat Liza Panait. „ Cred ca aceste trasaturi sunt si vor fi mereu la moda, indiferent de trenduri. Dar anul acesta, cu atat mai mult, sarbatorim o intoarcere la simplitatea...elaborata, romantica si visatoare.
Trend-ului mondial i-am adaugat note latino pentru a da un plus de pasionalitate tinutelor. Cred ca o femeie trebuie sa fie femeie de dimineata pana seara, indiferent ca este acasa cu copiii sau sotul sau in inalta societate. Si pentru asta are nevoie de tinute confortabile dar in acelasi timp elegante si senzuale. Motto-ul nostru  este – Fii aceasi, mereu altfel- tocmai pentru ca promovam modele ce pot fi purtate pe tot parcursul zilei, si care vor atrage priviri peste tot. Aceasta colectie s-a dorit a fi o oda inchinata primaverii, renasterii, romantismului, feminitatii. In esenta vorbim de acelasi lucru.

Din titlu si pana la rochia miresei, intreaga colectie te poarta pe nesimtite ca intr-o poveste cu printese ce plutesc cu rochii lungi, diafane si dantelate.
Culoarea ce te imbie la visare este vedeta acestui an- roz-ul Quartz.
Si odata intrat in joc dansezi fie in ritmuri vesele de alastru cu verde, fie in pasionalul tango dintre rosu si negru.

Combinatiile neasteptate de materiale si texturi imprima ritmul alert al schimbarii naturii, al renasterii. De la fuste si fuste pantalon foarte lungi, la rochiile de seara spectaculoase, toate primesc ca intr-o sarbatoare a simturilor volane, franjuri, dantela, broderii, tricotaje, insertii.

Piele pictata, voaluri de catifea, transparente fine, materiale pretioase, tesaturi 3D, toate isi fac loc firesc in acest basm halucinant creionat de Liza Panait.

Impreunari îndrăznețe de piele și tull, croșet și voal, flori create și pictate manual aplicate pe ținute sau în compoziții care să alcătuiască mânecile bluzei sau ale rochiei, voal natural cu inserții de catifea cu efect tridimensional, bijuterii făcute manual, din piele, cristale, croștet, genți brodate sau pictate manual sau manomecanic, din materiale textile sau din textile combinate cu piele, toate sunt elemente noi si aduc prospetime colectiei.

De asemenea, tema florală este foarte importantă pe tot parcursul colecției, ca o declaratie de dragoste vesnica fata de cel mai romantic simbol al tuturor timpurilor, oriunde pe glob.
Floarea. Delicata si puternica in acelasi timp, sfioasa si senzuala, feminina prin definitie.

Rochii cu flori paietate, argintii şi aurii, aşezate pe fond negru sau roz cuarţ, rochii cu volane din tul foarte fin, negru, brodat cu flori de un roşu aprins, bluze croşetate manual, broderii, dantele delicate şi bineînţeles romantice, fuste și rochii foarte lungi, care urmează linia corpului sau curg lejer, fuste-pantalon, volane, volănaşe, flori pictate, brodate sau aplicate, alaturi de o spectaculoasa colectie de bijuterii crosetate manual din pietre semipretioase, toate sunt elemente definitorii pentru noua colecție Romantique by Liza Panait.

Atmosfera romantica a fost intregita de spectacolul de lumini si de muzica "crosetata manual" de Viorel si Alexandru Panait in jurul temei Libertango semnata Astor Piazzola.
La reusita   prezentarii au contribuit din plin coafura realizata de Helen Studio by Elena Oseaca si Make up Andreea Tudor si SLA. Make up si body painting mireasa - Jana Ceban.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod