Claudia Rawlings, designer pentru Nico

După aproximativ 15 ani petrecuţi în Regatul Unit şi 10 ani în industria modei, timp în care a colaborat cu vedete internaţionale, Claudia Rawlings a revenit în România, unde și-a lansat deja primele colecţii iar una dintre vedetele de care se va ocupa indeaproape este Nico.

“Orice artist are nevoie de un designer dar si de un stilist care sa stie sa creeze un concept pentru imaginea sa publica. Hainele pe care le poarta trebuie ii puna in valoare atuurile, sa fie pe trend dar totodata sa i se potriveasca si sa nu ii estompeze personalitatea. Impreuna cu Nico am stabilit ca incepand din aceasta vara sa lucram impreuna. Din toamna va avea si o piesa noua, foarte buna dar si o noua imagine la care lucram in prezent. Este un proiect interesat, iar fanii lui Nico vor avea parte de surprize”, a marturisit Claudia Rawlings.

A lucrat pentru vedete internationale


În Regatul Unit, Claudia Rawlings a absolvit Universitatea Kent, specializările Design vestimentar şi Textile, masterat pe ambele şi obţinând o distincţie de excelenţă.

“Am lucrat atât în industria mare de textile, pentru diverse branduri: Puma, Nike, Crew Clothing etc., cât şi pentru designeri de renume: Harriet's Muse (clienţi: Dita von Teese, Victoria Beckham, Liv Taylor) şi Basso & Brooke (clienţi: Michelle Obama, Katy Perry, Kelly Rowland)”, a adăugat designerul.



În ultimii ani, a colaborat şi cu Royal Opera din Londra şi Globe Theather. Printre colecţiile lansate se află: “Tango Affaire”, inspirată de tangoul argentinian, “Fussion Affair”, dedicată femeii care doreşte să fie observată şi admirată, impresionând prin rafinamentul împletirii materialelor diafane cu aplicaţiile incrustate cu diamante şi cristale Swarovski, dar şi “Forget Me Not”, o îmbinare de etno-floral cu teatru medieval britanic, piesa de rezistenţă fiind rochia creată dintr-un material de peste 100 de ani.



Într-o altă colecţie, Claudia Rawlings a creat rochia “Mysterious Dream”, realizată 100% din radiografii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod