Celebrul brand de bijuterii si accesorii TOUS, prezent si in Romania

Brandul de bijuterii si accesorii TOUS a deschis un magazin in Baneasa Shopping City.
Sub conceptul de affordable luxury si departe de parametrii bijuteriilor traditionale, TOUS creeaza bijuterii si accesorii, care pot fi purtate de zi cu zi, pentru o femeie moderna, urbana si activa. TOUS este un brand sensibil, delicat, fun si cu un spirit mereu tanar. In 1985, ursuletul este ales emblema companiei si devine astfel elementul unic si reprezentativ TOUS care va fi folosit in majoritatea creatiilor brandului.
 
TOUS inseamna design feminin care emana caldura, apropiere. Este un brand vesel pentru ca evoca acel spirit de fericire si radianta clientilor.
Are un spirit tanar pentru ca atitudinea brandului este fresh, inovativa si intotdeauna in trendurile de fashion.

Din 1920, peste 100 milioane de bijuterii au fost vandute pe intreg teritoriul globului. Incepand cu luna decembrie TOUS este prezent si in Romania in Baneasa Shopping City, Bucuresti – parter.
Intreaga gama de produse TOUS, fie ca vorbim de bijuterii, ceasuri, accesorii sau genti ajung la clienti in cutii speciale care transmit perfectiune. Fiecare piesa TOUS este menita sa fie un cadou.

Alaturi de echipa de designeri in atelierele TOUS se creeaza 30 de colectii noi de bijuterii si 50 de colectii de genti in fiecare an. Bijuteriile TOUS sunt create din materiale fine si pietre pretioase. Fiecare colectie este exclusiva si creatiile sunt extrem de inovative. TOUS tocmai a lansat sub umbrela campaniei “Sensibilitate“ o noua comunicare cu scopul de a portretiza sensibilitatea ca valoare universala si pentru a prezenta colectia Toamna/Iarna 2015-2016.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod