Cel mai ciudat accesoriu: Kendall Jenner a purtat o poșetă de gleznă

Cu revenirea în trend a borsetei, a printurilor tropicale și renașterea cerceilor kitsch, orice pare posibil sezonul acesta în lumea modei.
Iar dacă nu ești convins de asta, atunci trebuie să vezi micro-poșeta de gleznă purtată de Kendall Jenner.

Modelul în vârstă de 22 de ani a postat pe Instagram un filmuleț în care apare purtând în jurul gleznei o mini poșetă. Nu doar că accesoriul ridică foarte multe semne de întrebare, dar prețul te va șoca în mod sigur. Poșeta de gleznă costă 645 de dolari...

Iar una dintre primele întrebări care îți vin în minte attunci când vezi acest accesoriu bizar este ce ar putea încăpea într-o astfel de micro-poșetă? Și chiar dacă reușești să pui în ea un ruj, un card de credit sau niște bani, va trebuie să te apleci de fiecare dată până la pământ ca să le scoți din ea?



Așa cum așa scris și Kendall în postarea ta, în micropoșeta de gleznă "încape numai bucuria".

Deși pare un accesoriu dificil de purtat și asortat, a cărei utilitate este nulă, în mod sigur se găsesc fani ai clanului Jenner-Kardashian care să copieze look-ul bizar.

Iar dacă te întrebi cine ar putea cumpăra așa ceva, la un preț atât de mare, află că accesoriul, care a apărut pentru prima dată într-o prezentare de modă Chanel din 2007, este deja sold out.
Potrivit Seventeen, magazinul The Real Real a revândut recent micro-poșeta de gleznă și a epuizat stocurile, dar probabil că va reapărea la vânzare, având în vedere succesul de care s-a bucurat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod