Ce pantofi poarta Carmen Negoita in functie de momentele zilei

Carmen Negoita este pe cat de surprinzatoare in alegerile sale vestimentare, pe atat de practica atunci cand vine vorba de incaltamintea pe care o poarta zi de zi.
Dincolo de tendintele in moda, pe care, de altfel, le respecta, fashion bloggerul opteaza pentru incaltaminte care sa ii ofere confort, indiferent de locul unde ii poarta.

Pe blogul ei, Carmen recomanda trei tipuri de pantofi pentru trei momente ale zilei care sunt si comozi si la moda.

“Sunt absolut convinsa ca multe dintre voi va plangeti de lipsa timpului. Avem atat de multe de facut. Nu mai punem la socoteala ca vrem sa aratam impecabil. In acest sens putem miza pe versatilitate. Este o optiune buna.
Eu intotdeauna mizez pe aceasta calitate. Sunt mama, persoana publica si femeie de afaceri. Ma impart intre evenimente, intalniri de afaceri si cresterea copiiilor. Plec de acasa dimineata si ma intorc tarziu seara. In acest caz imi construiesc o tinuta care se preteaza pentru mai multe evenimente din ziua in curs. Tot ceea ce se schimba in cazul tinutei mele este linia pantofilor. E si cea care face diferenta. Pentru cumparaturi, achitarea facturilor, etc ... aleg intotdeauna o pereche de pantofi cu talpa plata.
Trebuie sa fie comozi si sa imi permita sa ma deplasez repede. Pentru o sedinta cu parintii la scoala, aleg o pereche de botine feminine, elegante si cu un toc nu prea inalt. Seara sunt pregatite de obicei evenimentele mondene si eventuale petreceri. Merg la sigur cu o pereche de pantofi stylish”
, marturiseste fashion bloggerul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod