Ce cumperi la promoții, dar poți purta și în noul sezon

Pentru că magazinele încă au promoții de senzație, tentația este foarte mare. Cu toate astea, te gândești că aproape a venit primăvara și vrei să alegi piese pe care să le porți acum, nu tocmai la toamnă. E simplu: totul e să alegi acele piese care rămân în trend!

Bluzele minimaliste sunt must have. Poate ți s-a întâmplat și ție să porți o fustă sau o pereche de pantaloni foarte cool și să ai impresia că nu se potrivesc cu nimic. Iar atunci, cele mai bune alegeri sunt bluzele simple, minimaliste, uni, care te salvează.

Cămășile au depășit de mult stadiul de piese care pot fi purtate doar la birou. Arată foarte bine chiar și la o petrecere – trebuie doar să îți completezi look-ul cu un colier sau o pereche de cercei wow.

Fusta dreaptă neagră nu se va demoda niciodată.
O iubim pentru că ne oferă o mulțime de variante de styling, chiar și atunci când vrei un look rock – poart-o cu bocanci și un tricou rebel.

Trenciul cu mâneci scurte e o piesă care iese în evidență. Și se potrivește perfect cu tema noastră: doar ce alegere mai potrivită poți face pentru aceasta primăvară?

Topurile pot fi purtate în orice sezon. Și la petrecerile din iarnă, cu sacou și haină, dar și în sezonul cald. De ce să nu profiți și să îți cumperi unul chiar acum?

Promoțiile continuă în magazinele ETIC și online, pe www.etic.ro.
Toate produsele din colecția de toamnă-iarnă au acum -50%. Grăbește-te: ofertă limitată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod