Cathias Edeline a lansat colectia estivala Elayris

Tanarul designer Adeline Catinas, creatorul din spatele brandului Cathias Edeline - prezent de doar trei ani pe piata romaneasca - si-a lansat la apa cu succes noua colectie estivala, in cadrul unui eveniment la inaltime.

Evenimentul organizat in cele mai mici detalii, a avut loc la Deschis Gastrobar. Si pentru ca cerul mai aproape nu era de ajuns, o instalatie spectaculoasa formata din 1000 de lalele a marcat catwalk-ul. De ce lalele? Pentru ca in jurul acestei flori a gravitat intreaga colectie, inspirata din regnul vegetal.

"In opinia mea, femeia este o floare, motiv pentru care am ales ca simbol principal al colectiei, laleaua, foarte apreciata inca din secolul al XVII-lea, cand bulbii sai erau moneda forte, se foloseau la troc si valorau greutatea lor in aur. La fel ca si atunci, simplitatea si eleganta acestei flori minunate, sunt comparabile si azi cu cele mai pretioase podoabe", a zis Adeline Catinas.

Cromatic, in colectie predomina nonculorile si tonurile neutre, alb, negru, gri, bej deschis, dar nu lipsesc nici accente precum rosu, galben-mustar, auriu, mov, verde, albastru royal. La nivelul formei, pantofii accentueaza feminitatea sunt decoltati si foarte inalti, cu tocuri stiletto. Nu lipsesc insa nici incaltarile tip Oxford, cu platforma subtire, pentru un stil eclectic sau mai androgin.

In ceea ce priveste sandalele, piesa vedeta este modelul gladiator, reprodus mai simplificat in varianta cu toc inalt, si, parca desprins din recuzita unui film cu romani, pe talpa dreapta. De la cluch, la bucket bag si rucsac, de la uni la aplicatii de colaje colorate in forma de lalelele, gentile acopera o mare varietate de forme si culori.

Melodia pe care au defilat frumoasele modele a fost si ea pe concept: „Lalele, lalele” de Luigi Ionescu.

VIP-uri au raspuns prezent in numar mare invitatiei la eveniment, in ciuda vremii care a dat emotii tuturor. Printre ele s-au numarat Andreea Marin, Jojo – Catalina Grama, care a fost si MC-ul prezentarii, Giulia, Anca Lungu (Antena1), Roxana Ionescu (ProTV), creatoarele de moda Alexandra Calafeteanu, Mirela Fraser (Female Boutique), Dana Paun (Aer Wear) si Laura Lazar, impreuna cu iubitul ei, Vicentiu Oktavianus, solistul trupei The Speakers, tanarul actor Paul Ipate, cu barba, Catalin Rulea, solistul trupei Toulouse Lautrec, Gabriel Toncean, Presedintele Federatiei Romane de Culturism, Andrei Nourescu (Dolce Sport), Alina Eremia, Alina Vilcu (ProTV), Paula Rusu (RTV), Ana Maria Stancu Ionescu (Antena 1),  Irina Mohora (TVR) si Cristina Soloc (TVR 2), bloggerita fashezine.com - Ioana Liliana Gheorghe, consultantul de imagine, Irina Markovits (stylediary.ro) si o seama intreaga de hipsteri barbosi, extrem de cool, omniprezenti la party-urile cu staif din peisajul monden bucurestean.


Brandul Cathias Edeline a participat la New York Mercedes Benz Fashion Week, in luna februarie a acestui an, cu o colectie speciala de incaltaminte, genti si haine din piele, pentru sezonul toamna-iarna '15/'16, care s-a bucurat de mare succes. Acest lucru s-a intamplat la invitatia lui Antonio Urzi - designer emergent, care creeaza pentru Versace si Armani si imbraca vedete internationale precum Rihanna si Lady Gaga - care a remarcat brandul anul trecut si a fost foarte placut impresionat de stilul si atitudinea Cathias Edeline.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod