Casa de blanuri MG a aniversat recent 18 ani de existenta in aceeasi locatie

Casa de blanuri MG a aniversat recent 18 ani de existenta in aceeasi locatie. Continuand o traditie de familie in domeniul articolelor de lux din blana naturala, ce dateaza din anul 1939, Daniel Margarit este unul dintre cei mai apreciati creatori de haina de blana.
„Fiind probabil cel mai vechi magazin cu haine de blana nobila infiintat dupa ’89, ne-am consolidat o imagine bazata pe calitatea produselor si pe modelistica ce se adreseaza unei femei modene, trendy, eleganta si dinamica. In acest an se poata foarte mult vestele din vizon sau vulpe, colorate sau monocrome, dar si hainele din blana din vizon tuns, linx, samur, vulpe cu croieli clasice sau nonconformiste. Pana in prezent am reusit sa satisfacem cele mai neobisnuite cerinte si cele mai extravagante gusturi prin crearea unor modele "custom made", conform cerintei si imaginatiei clientilor nostri.
Suntem prima firma care ofera si haine de blana pentru barbati din lup sau vizon
” a declarat Daniel Margarit.

La avenimentul aniversar au fost prezente numeroase vedete printre care actrita Crina Matei, Miki ex Kpital, Geanina Corondan, cantaretul Morris, Gabriel Covesanu, Theea Haimovitz, pictorul Zoltan Lorencz si Cristina Groza.

De altfel Gabriel Covesanu si-a ales din noua colectie o haina din blana de lup, invitatii confundandu-l cu Fizz. Iar Crina Matei s-a indragostit de o haina de vizon care costa 3000 de euro, dar pe care si-a rezervat-o pe loc.
De altfel, Crina Matei mai are acasa cateva piese de rezistenta din haina de blana achizitionate de la Casa de blanuri MG, ea fiind o clienta deja fidela. Miki in schimb a fost mai modesta, ea s-a multumit cu o vesta de vizon albastra de 2000 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod