Caroline de Monaco se opune "dictaturii" modei

Membră a juriului la Festivalului Internațional de Modă și Fotografie de la Hyeres, care se desfășoară din 23 aprilie în acest oraș din sudul Franței, prinţesa a declarat că se opune "dictaturii" modei, transmite AFP.
"Generația mea este, poate, prima care s-a bucurat de libertate în privința modei", a apreciat fiica Prințului Rainier de Monaco și a soției acestuia, fosta actriță americană Grace Kelly. În vârstă de 58 de ani, ea a menționat că "înainte, existau principii care trebuiau respectate, interdicții care au dispărut azi, cum ar fi aceea de a purta pantofi albi după data de 1 septembrie sau de a te afișa cu un diamant înainte de ora 17.00". Geanta trebuia asortată cu încălțămintea, "totul era prevăzut într-un cod", a mai spus ea, amintind că mama ei nu a purtat niciodată pantaloni jeans.

Renumită pentru eleganța ei în cele mai diverse ocazii, Prințesa Carolina de Monaco, una dintre cele mai fotografiate femei din lume, a mărturisit că își alege hainele urmărind înainte de orice confortul.

Aflat la cea de-a 30-a ediție, festivalul din 2015 de la Hyeres, al cărui director artistic este designerul Karl Lagerfeld, l-a avut ca invitat special prestigioasa casă de modă Chane, relatează Agerpres.



Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 28 Apr 2015, 10:04
    exemplu

    Asta inseamna educatie,traditie,respect de sine. Femeile zilelor noastre se iau orbeste dupa reviste,sau una dupa alta,ca oile,netinand cont de personalitatea lor,de calitati-defecte, de codul evenimentelor ("lumea buna" stie !) Sigur ca ea,ca printesa,are stilisti ce o corecteaza imediat daca e cazul,plus ca aprecierea confortului vine odata cu maturitatea,cu incetarea goanei dupa masculi (pt care suferim cu diete,pantofi ciudati,operatii estetice...)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod