Carmen Negoita spune NU blanurilor naturale! Anul acesta poarta blana ecologica roz pudrat!

Carmen Negoita este pe cat de pasionata de moda, pe atat de hotarata ca de acum inainte sa nu poarte haine din blana naturala.

Cunoscutul fashion blogger a realizat sute de pictoriale fashion pentru blogul sau, www.carmennegoita.com, cu toate acestea nu a epatat niciodata promovand hainele pentru care sunt sacrificate animale.

“Poti fi eleganta si in trend chiar fara sa epatezi cu haine pentru care sunt omorate zeci si sute de animale. Sunt constienta ca inca exista mentalitatea ca o haina de vizon, vulpe, astrahan, dihor sau sinsila iti arata statutul social. Sunt de parere ca, din contra, impui si mai mult respect daca mizezi pe haine de calitate, de multe ori aparent simple, si accesorizate discret cu piese fine.

Poti arata foarte bine, si sa fii in trend, purtand haine de blana ecologica. Cum este, spre exemplu, cea roz de care pur si simplu m-am indragostit. Am inclus-o intr-un pictorial recent postat pe blogul meu. Rozul pudrat ramane in continuare in topul preferintelor mele”, declara fashion bloggerul.

Carmen Negoita s-a remarcat in blogosfera de moda prin intermediul pictorialelor fashion pe care le realizeaza saptamanal si prin care prezinta publicului modalitati de imbinare a pieselor vestimentare si de accesorizare a lor.

Carmen va participa, incepand cu aceasta saptamana, pentru al doilea an consecutiv, la festivalurile de moda internationale.
Joi va pleca spre London Fashion Week, urmand ca ulterior sa participe si la Milano Fashion Week. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod