Carmen Negoiță poartă trendul primăverii: rochia-cămașă cu imprimeuri florale

Carmen Negoiță și-a surprins plăcut fanii de pe Facebook și Instagram postând o fotografie în care apare purtând un outfit conform tendințelor primăverii.

Mai exact, fashion bloggerul a putat o rochie-cămașă cu imprimeu floral, unul din itemurile must-have ale sezonului cald din acest an. Carmen a îmbinat rochia-cămașă cu o pereche de jeans indigo sfâșiați la nivelul gleznelor, și a accesorizat-o cu pantofi sport colorați, o geantă din piele albastră și ochelari de soare supradimensionați.

Look-ul bloggeriței de modă i-a impresionat pe cei care îi urmăresc paginile de socializare, aceștia lăudând-o pentru opțiunea vestimentară.  "Rochia cămasă poate fi accesorizată în diverse moduri.

O poți purta cu pantofi eleganți, cu toc, la birou sau la întâlnirile de business și chiar la cocktailuri, sau cu pantofi sport, balerini, sandale tip gladiator pentru un look mai relaxat. O poți strânge în talie cu un cordon ori curea sau o poti lăsa liberă. Ca și accesorii, poți opta pentru curele tip brâu, geantă oversized, ori brățări late", spune Carmen Negoiță.

Carmen Negoiță va pleca mâine la Milano Fashion Week, participând din nou la renumitul festival de modă.  Fashion bloggerul român a luat parte până acum la opt ediții ale săptămânilor modei din New York, Londra, Paris, Milano și Barcelona, unde a participat la prezentările de modă ale marilor branduri și a fost fotografiată și inclusă în articolele publicate în reviste de modă și ziare online internaționale precum Washington Post, Daily Mail, Miami Herald, Vogue, Harper's Bazaar, Marie Claire, InStyle.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod