Carmen Negoita poarta pantofi sport precum Rihanna, Naomi Campbell, Cristiano Ronaldo si mama lui Kim Kardashian

Fashion bloggerul roman Carmen Negoita a intrat in vizorul presei internationale dupa ce a purtat la saptamana modei de la Milano pantofi sport creati de celebrul designer Riccardo Tisci (Givenchy) in colaborare cu brandul Nike.
Este vorba de o colectie in serie limitata ale carei modele sunt purtate si de celebritati internationale precum Rihanna, Naomi Campbell, Cristiano Ronaldo sau Kris Jenner, mama celebrelor surori Kardashian.

Carmen a imbinat superbele incaltari cu un palton supradimensionat in culoarea camel, o camasa alba din poplin, pantaloni scurti negri, pana la nivelul genunchilor, o geanta sport de umar si ochelari maro cu rama rotunda.

Outfitul creat, de tip sport-casual, a fost unul din cele mai fotografiate la Milan Fashion Week, inserat de celebra retea media de fashion Urban Post in topul vestimentatiilor de la saptamanile modei din aceasta primavara.

Riccardo Tisci este un celebru designer italian care, din 2005, este directorul de creatie al casei de moda Givenchy.

Linia speciala de incaltaminte sport pe care a gandit-o pentru brandul Nike a devenit anul trecut una din cele mai in voga printre vedetele de peste ocean si, mai nou, printre fashion bloggerii internationali, printre care si Carmen Negoita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod