Carmen Negoita, mai provocatoare ca niciodata langa un cal negru friesian

Carmen Negoita apare in ipostaze surprizatoare pentru cel mai nou pictorial pe care l-a realizat pentru blogul ei de moda www.carmennegoita.com.
Cunoscutul fashion blogger a realizat o sedinta foto pe un hipodrom de langa Bucuresti, purtand pulovere Sophia33 supradimensionate, crosetate manual din lana organica.

Carmen apare calare sau pozandu-se langa un superb exemplar de cal friesian, purtand trei modele de pulvere:  unul albastru lung, de tip trenci, cu simboluri traditionale romanesti, pe care l-a accesorizat cu o palarie cu boruri largi, esarfa albastra si cizme dantelate albastre, apoi un pulover verde cu maneci bufante, pentru ca in final sa poarte un pulover galben, lung pana deasupra genunchilor, cu un decolteu in V generos si accesorizat cu cizme inalte cu bretele tip portjartier.

“Intotdeauna am apreciat si sustinut oamenii talentati.
Mai mult decat atat, am purtat cu mandrie de fiecare data creatile designerilor romani. Astazi a venit momentul in care va fac cunostinta cu Sophia. Probabil ca acest nume va este cunoscut din industria muzicii. Da, asa este. Sophia este si cantareata. Insa pe langa asta, Sophia are si un atelier de creatie vestimentara. Si nu unul oarecare. Este axata pe itemuri tricotate. Toate sunt handmade, din lana organica si contin motive traditionale romanesti. Fiecare creatie este realizata in aproximativ trei saptamani, in functie de modelul ales, iar pentru masterpiece-ul colectiei, se folosesc andrele care au o lungime de doi metri”
, a mentionat Carmen pe blogul sau.

Nu este prima data cand fashion bloggerul poarta pulovere Sophia33.
In toamna anului trecut, Carmen a purtat un pulover alb in forma de cerc, cu motive traditionale romanesti, la Paris Fashion Week, inaintea show-ului de moda Dior, unde s-a intalnit cu celebra bloggerita Anna Dello Russo.

Puloverele Sophia33 sunt distribuite in toata lumea si pot fi gasite pe magazinele online farfetch.com, molecule-f.com si pe siteul oficial sophia33.com.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod