Carmen Negoita, bagaje de 50 de kilograme pentru London Fashion Week

Carmen Negoita a plecat in aceasta dimineata catre Londra, urmand sa participe in zilele urmatoare la 10 show-uri de moda din cadrul London Fashion Week.
Fashion bloggerul roman s-a echipat corespunzator pentru intalnirea cu reprezentantii renumitelor reviste de moda internationale Vogue, Elle, Harpers Bazaar si Marie Claire, alegand 15 tinute complet accesorizate, o mare parte create de designer romani.

Astfel se face ca cele doua valize cu care calatoreste spre Marea Britanie au ajuns sa cantareasca peste 50 de kilograme.

In Londra, Carmen Negoita a fost invitata la zece prezentari de moda si va fi prezenta, de asemenea, si la intalnirile cu ceilalti bloggeri internationali, in locurile unde, de fel, acestia sunt fotografiati de reprezentantii revistelor si site-urilor internationale de moda.

Astfel s-a intamplat si in anii trecuti cand, in urma participarii la doua editii London Fashion Week, Carmen Negoita a fost remarcata, fotografiata si intervievata aparand in publicatii precum Vogue,  Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod