Carmen Negoiță are peste 200 de perechi de pantofi!

Carmen Negoiță este pasionată de accesorii, având în garderobă în prezent peste 200 de perechi de pantofi și sandale, de diverse tipuri. Cunoscutul fashion blogger și-a completat colecția an de an cu modele la modă, dar și cu unele ce trec proba timpului, reușind să rămână în actualitate de la sezon la sezon.

Fashionista a devenit pasionată de pantofi în perioada liceului. Atunci a cumpărat și prima pereche de încălțări la modă, de firmă. A fost vorba de o pereche de pantofi cu talpă groasă pe care a cheltuit 30 de dolari, o sumă care i se părea la acea dată prea mare.

“ Iubesc accesoriile, iubesc pantofii, am în garderobă multe modele, de diverse stiluri, și, cu toate acestea, întotdeauna găsesc o oportunitate să îmi completez colecția cu noi piese în tendințe.
Îmi aduc aminte cu mare plăcere de prima pereche de încălțări la modă pe care am cumpărat-o.

Eram în liceu atunci, foarte mândră de pantofii mei portocalii cu talpă groasă. Țin minte că am dat atunci echivalentul a 30 de dolari. Chiar îmi făceam griji că am cheltuit prea mulți bani pe ei. A fost însă începutul acestei mari pasiuni ale mele pentru aceesorii. An de an îmi completam colecția cu noi modele”, s-a confesat Carmen pe blogul ei de modă, www.carmennegoita.com.

Fashionista, care sâmbătă după-amiază va fi consilier stilistic la Shoes&Bags Fair din București Mall, a adoptat de-a lungul timpului și tendințe pe care multe femei își doresc acum să le uite.

 
„Mai țineți minte sandalele cu platformă de acum 15 ani? Sau pantofii cu bot de rață? Ori cizmele acelea înalte și toc ascuțit? Au fost, la vremea respectiă, ceva wow. Voi ați purtat așa ceva? Consider că fiecare modă a avut frumusețea ei la vremea respectivă. Ne simțeam speciale purtând pantofii, sandalele, cizmele respective, chiar dacă acum, privind în urma, am spune că nu ne-am mai ‚urca’ pe așa ceva.  Pantofii si gențile spun fiecare o poveste. Sunt accesoriile care întregesc ținuta, detaliile care contează, elementele care ne definesc stilul și, desigur, unele din pasiunile mele”, spune Carmen.

Având această pasiune, dar și cunoștințe în domeniul stilingului, Carmen Negoiță va fi prezentă sâmbătă de la ora 16 în București Mall pentru a le consilia pe doamnele și domnișoarele care își doresc să cumpere perechea potrivită de pantofi, sandale sau cizme, precum și gențile corect asortate ținutei.

Fashion bloggerul va vorbi despre tendințele din modă și va fi consilier stilistic în cadrul evenimentului Shoes&Bags Fair.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod