Carmen Negoita a debutat ca model! Iata cum a defilat in prezentarile de moda!

Carmen Negoita a participat la festivalul de moda de la Alba Iulia si Sibiu in calitate de blogger oficial, realizand interviuri cu invitatii speciali ai evenimentului, dar si ca model in doua prezentari de moda.
Cunoscutul fashion blogger a urcat pe podium si a defilat alaturi de manechine cu experienta. Mai intai, in cadrul prezentarii Atipic Beauty, Carmen a aparut pe catwalk alaturi de o tanara in scaun cu rotile, pentru a transmite astfel mesajul ca frumusetea se afla in fiecare dintre noi, nu in aparente, iar dizabilitatea nu este un motiv sa nu traiesti frumos si demn.

Carmen si partenera ei de defilare au purtat tinute vestimentare similare si au respectat chiar si o coregrafie simpla.

Apoi, Carmen Negoita a defilat ca model in cadrul prezentarii designerilor argentinieni de la Sarah Jessy Jones.
Cu aceasta ocazie, fashion bloggerul roman a purtat pantaloni si camasa din matase, cu imprimeu grafic in alb si negru, accesorizate cu pantofi din colectia Carmen Negoita si palarie. Imprimeul vestimentatiei a fost realizat de unul din designerii colectiei, care este si pictor.

Carmen Negoita s-a implicat in derularea festivalului Feeric Fashion Days realizand interviurile oficiale cu invitatii romani si de peste hotare, printre care si Catrinel Menghia, dar si sedinte foto si intalniri cu fashion bloggerii din toata tara.

Carmen a purtat peste 10 tinute vestimentare speciale si a impresionat cu noul sau look.

Fashion bloggerul s-a tuns scurt, si-a schimbat stilul de machiaj, adoptand o coafura cu aspect androgin, despre care prietenii si colaboratorii sai sutin ca o intinereste foarte mult, comparand-o cu o adolescenta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod