Carmen Negoiță a ales o salopetă albă din bumbac, în loc de rochie de seară pentru Garden Party

Carmen Negoiță a ales să poarte la un eveniment monden ce a presupus dress code-ul Stilish Garden Party, o salopetă albă din bumbac. Fashion bloggerul român a optat pentru o astfel de vestimentație în detrimentul unei rochii de seară.

La petrecerea anuală a revistei Viva!, Carmen Negoiță și-a făcut apariția purtând o salopetă albă, evazată, cu tăieturi geometrice, buzunare, aplicații de nasturi și guler tip cămașă. Fashionista a completat ținuta cu o geantă plic și sandale cu platformă.

„Îmi plac ținutele all-white foarte mult. Am ales o salopetă lejeră, evazată, al cărei croi îți oferă impresia inițial că este, în fapt, o rochie. Nu am încărcat outfitul cu multe accesorii, ci am preferat ca accentul să cadă asupra coafurii.

Am ales un wet look stilizat, ridicat și tapat în zona superioară. La evenimentele de tip garden party, sunt recomandate și pălăriile, un tip de accesoriu pe care îl ador și îl port, dar pe care nu l-am folosit de această dată, ținând cont de vestimentație”, explică fashion bloggerul.

Carmen Negoiță este unul din cei mai renumiți fashion bloggeri români, un promotor al bunului gust vestimentar și al stilului de viață sănătos. Participarea sa la festivalurile de modă internaționale de la Londra, New York, Paris, Milano și Barcelona a fost reflectată în publicații de modă renumite de peste hotare.    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod