Braiconf lansează primul serviciu made-to-measure online din România

Producătorul român de cămăși își extinde serviciile printr-un modul online unic prin care clienții pot comanda cămăși pe măsură.

Braiconf, producătorul autohton de cămăși ce deține cea mai mare tradiție pe piața din România, propune o nouă abordare a conceptului de cămașă realizată pe măsură printr-un modul online ce va oferi clienților flexibilitate, confort și posibilitatea de își realiza cămașa dorită în cel mai rapid mod.  Aplicația integrată în cadrul magazinului online reprezintă o premieră absolută pentru piața din România. Aceasta a fost creată special pentru a răspunde exigențelor în materie de stil vestimentar ale domnilor de toate vârstele.

Modulul online made-to-measure permite comandarea unei cămăși ce respectă toate particularitățile celui ce o va purta, fără a mai fi necesare măsurătorile realizate de persoane specializate.

Cămășile made to measure sunt create după un tipar personalizat pentru fiecare client, adaptându-se stilului de viață și situațiilor în care acesta va purta cămașa, fiind cea mai înaltă definiție pentru atenția la detalii.

Aplicația generează randări, în mod automat, pentru fiecare selecție. Gradul de personalizare al unei cămăși este unul foarte mare,incluzând detalii precum: tipar (cambrat sau clasic), țesături, culori, nasturi, modelul gulerului, modelul manșetelor, poziționarea buzunarului, forma și culorile garniturilor, până la fontul cu care să fie realizată monograma. Fiecare modificare este actualizată în timp real în randare, astfel încât clienții să poată să vizualizeze, în orice moment status realizării cămășii.


Încă o dovadă a respectului pe care Braiconf îl are pentru fiecare dintre clienții săi, serviciul made-to-measure online transpune într-o manieră facilă și la îndemână ideea de atelier de croitorie, unde fiecare cămașă era special realizată pentru cel ce o va purta. Dezvoltarea acestui modul made-to-measure online, unic în România, face parte din strategia Braiconf de a se extinde pe segmentul business. Cămășile made-to-measure sunt o emblemă a ținutei impecabile, ce adesea complimentează costumele de business, cât și cele pentru ocazii speciale. Această variantă modernă și accesibilă le permite domnilor în căutarea cămășii perfecte să își aleagă modelul preferat, materialele, culorile și imprimeurile dorite sau detaliile ce transformă acea piesă vestimentară într-una unicat.

Forma corpului, largimea mânecii, grosimea gâtului, circumferința pieptului, linia abdomenului și dimensiunea bazinului sunt toate elemente ce, odată  înscrise de către client în acest modul, îl asigură că  va purta o cămașă cu un design conform stilului și proporțiilor sale. Iar detalii ca tipul nasturilor și închiderea, modelul gulerului sau felul în care este realizată cusătura, fac diferența între o cămașă produsă în serie și una realizată pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și eleganță.

Aplicația Braiconf made-to-measure online poate fi accesată aici: http://www.braiconf.ro/made-to-measure.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook sau pe www.braiconf.ro  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod