Black Friday – Reduceri de pana la 50% la NISSA!

Anul acesta NISSA, cel mai mare brand romanesc de fashion din Romania, organizeaza campania de Black Friday incepand din data de 21.11.2014 ora 00:00. Black Friday surprinde clientii NISSA cu reduceri substantiale de pana la 50% la sute de produse din colectia toamna iarna 2014. Clientii fideli NISSA si fanii FACEBOOK sunt cei mai norocosi, acestia fiind invitati cu 2 ore inainte de deschiderea oficiala a magazinelor pentru o sesiune de shooping privat.
Produsele cu preturi promotionale vor fi postate pe site-ul www.shop.nissa.ro, incepand cu data de 21 noiembrie 2014 ora 00:00. Cele mai frumoase rochii de zi sau de seara, costume business sau tinute pentru timp liber, le gasiti pe toate in magazinele NISSA de Black Friday.

Reducerile ajung pana la 50% si vor fi valabile in toate magazinele NISSA din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Piata Romana), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara(Iulius Mall).

Nu rata reducerile la piese clasice, chic sau trendy potrivite pentru toate siluetele!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod