Bella Hadid, aproape goală la Gala amfAR de la Cannes

Modelul Bella Hadid pare să-și fi făcut o misiune din a purta cele mai sexy rochii posibile din istoria Festivalului de Film de la Cannes.
La gala amFAR, care s-a desfășurat în cadrul festivalului de la Cannes, modelul în vârstă de 20 de ani a purtat o rochie complet transparentă cu aplicații strălucitoare, o creație Ralph & Russo couture.

Vedeta a pășit pe covorul roșu purtând rochia transparentă fără sutien, accesorizată cu o pereche de sandale argintii cu șnur înfășurat în jurul gleznelor. Numai zona intimă era acoperită cu un pereche de slipi de culoarea pielii

Bella Hadid s-a făcut remarcată încă de anul trecut prin ținute extrem de sexy purtate la Cannes. Una dintre rochiile care a făcut senzație la gala din 2016 a fost o rochie roșie cu o crăpătură foarte adâncă purtată de modelul Victoria's Secret.



Deși a devenit o expertă în ținute riscante, Bella Hadid încă se luptă cu crăpăturile foarte adânci, care adesea lasă mai mult la vedere decât și-ar dori. După ce și-a făcut debutul în cadrul galei în rochie transparentă, starul s-a schimbat într-o rochie argintie cu un decolteu adânc și o crăpătură la fel de îndrăzneață.


Gala amfAR este un eveniment caritabil organizat de fundația cu același nume, ce se desfășoară în fiecare an și strânge pe covorul roșu o mulțime de staruri de talie internațională. În cadrul petrecerii este organizată o licitație cu scopul strângerii de fonduri destinate cercetării virusului HIV și eradicării bolii provocate de acesta. Anul trecut, starurile au strâns suma fenomenală de 30 de milioane de dolari.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod