ASTĂZI TU DĂRUIEŞTI, de la NISSA!

În decembrie, NISSA derulează o campanie caritabila in vederea indeplinirii dorintelor copiilor de la Asociatia Ana siCopiii. Asociaţia „Ana şi Copiii” este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apoliticăşi non-profit,având ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de serviciisociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.
NISSA ofera fetitelor , in dar, cate o rochita pentru ca intampinarea Craciunului sa fie cu mai multa bucurie in suflet. Vrem ca fetitele sa se simta ca niste printese in asteptarea mosului cel bun.

Crăciunul înseamnă a dărui.Îi invităm pe toţi cei care vor achizitiona de la NISSA sa indeplinesca si dorintele celor mai mici dintre noi.

Campania se desfasoara in toate magazineleNISSA din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul ComercialEsplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Fashion House Militari,PiataRomana), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (strRepublicii), Iasi (Palas Mall, CentrulComercial Felicia), Timisoara(Iulius Mall) si pe magazinul online NISSA www.shop.nissa.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod