ARIEL 3in1 PODS, Lenor și Molecule F – parteneri pentru primul centru de îngrijire a hainelor din România!

Te protejează, te fac să te simți confortabil, îți amintesc de cele mai importante momente din viața ta. Vorbesc despre tine, te ajută să ieși în evidență sau, dimpotrivă, să te integrezi în ce grup vrei tu.

Ele sunt hainele tale și merită cea mai bună îngrijire. Și cine spune că nu le poți oferi un Centru de îngrijire chiar la tine acasă? Ariel 3in1 PODS – cu tehnologie avansată de curățare, îți păstrează hainele ca noi pentru mai mult timp. Totul cu o singură capsulă, chiar la tine acasă!

Tehnologia revoluționară Fiber Science înseamnă grija pentru haine! La fel ca și pielea, hainele au nevoie de îngrijire, în special piesele delicate care necesită extra-atenție. Experții P&G Fabric Care au îmbinat inspirația și expertiza în produse pentru îngrijirea părului și a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relația consumatorilor cu hainele lor pentru a crea o tehnologie care a revoluționat categoria de produse pentru îngrijirea țesăturilor: Fiber Science în trei pași: curățare, îndepărtarea petelor, strălucire.

O singură capsulă de Ariel 3in1 PODS este exact ce-ți trebuie ca să cureți simplu, eficient și cu grijă hainele. Deoarece doar Ariel aduce tehnologia avansată de spălare care te ajută să ai un centru de îngrijire a hainelor, chiar la tine acasă.

Lenor Super Concentrate - oferă hainelor tale prospețime și parfum pe tot parcursul zilei. Noua formulă Super Concentrate folosește tehnologia inovatoare FRESHLOCK pentru a-ți oferi o nouă experiență senzorială: prospețime și un parfum mai bogat chiar și după 12 ore de purtare. Tehnologia FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum cu un înveliș special care permite eliberarea treptată a parfumului. În timpul spălării, microcapsulele de parfum sunt plasate în fibra hainelor, apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, microcapsulele se sparg și eliberează parfum proaspăt.


Centrul de îngrijire a hainelor Ariel 3in1 PODS în Molecule F Concept Store. Primul centru de îngrijire a hainelor din România este powered by Ariel 3in1 PODS și găzduit de Molecule F Concept Store în perioada 23 noiembrie 2015 – 17 ianuarie 2016.

Pentru prima dată în România, Ariel 3in1 PODS aduce tehnologia avansată de curățare și îngrijire a hainelor, chiar alături de haine, în Molecule F Concept Store. Într-o gamă variată de produse care ne compun stilul de viață, de la haine și accesorii, până la cosmetice și cărți, Molecule F Concept Store găzduiește acum și Centrul de îngrijire a hainelor Ariel 3in1 PODS, pentru ca hainele tale sa aibă parte de cea mai bună îngrijire încă de la prima spălare.

Mirela Bucovicean, Molecule F: “Un concept store este un spațiu creativ în care accentul se pune, în principal, pe stilul de viață al fiecaruia dintre noi.
Molecule F Concept Store întrunește din orice unghi definiția internațională a unui astfel de spațiu. Prezentând o selecție de branduri 100% românești, producatoare de îmbrăcăminte până la obiecte de decor interior am considerat potrivită rotunjirea conceptului prin includerea unui centru de îngrijire a hainelor conceput de Ariel. Relația dintre obiectul vestimentar și purtătorul acestuia este gândită acum de la prezentarea ei într-un mod creativ și până la îngrijirea ei în timp cu Ariel 3in1 PODS.

Începând cu 23 noiembrie, timp de două luni, fiecare achiziție făcută atât din Concept Store-ul Molecule F Promenada, cât și din magazinul online www.molecule-f.com va veni la pachet cu Ariel 3in1 PODS și Lenor, pentru ca cea mai avansată tehnologie de spălare și îngrijire să fie la îndemâna oricui! Iar cei mai curioși dintre voi pot vizita Centrul de îngrijire a hainelor Ariel, găzduit de Molecule F Concept Store, în mall Promenada, etaj 1.



Ariel 3in1 PODS este disponibil pe piață în trei variante: Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor Fresh, Ariel 3in1 PODS Color și Ariel 3in1 PODS Mountain Spring. Lenor Super Concentrate, împrospătează o mașină de spălat plină cu doar 25ml, astfel încât, cu o sticlă de 1,35l, poți spăla de 54 de ori. De asemenea, formula Super Concentrate conține mai puțină apă, iar ambalajul conține mai puțin plastic, ceea ce înseamnă un impact redus asupra mediului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod