ANA BANICIU ISI LANSEAZA COLECTIA DE HAINE “HALF STORE” LA TARGUL DE LA SALA DALLES

Ana Baniciu isi lanseaza colectia de haine “Half Store” la “Targul cadourilor de Paste” de la Sala Dalles, care are loc perioada 2 – 11 aprilie: “Sunt foarte fericita ca a venit momentul lansarii oficiale. Half Store este dedicat femeii care se remarcă prin ținute, prin atitudinea îndrăzneață și căreia îi place să strălucească în fiecare zi”, declara Ana Baniciu.
Ideea artistei a pornit de la o pasiune din copilarie: “Am innebunit-o pe mama in copilarie pentru ca imi doream mereu mai multe haine, intotdeauna imi doream ceva nou, iar cand am inceput sa cresc ii luam din dulap tot felul de haine, lucru care se intampla si in ziua de azi!”, povesteste Ana.

Principalii sustinatori ai Anei sunt parintii ei: “Mama a fost extrem de incantata pentru ca ii place tare mult domeniul asta si are foarte mult idei traznite. Tata a aparut intr-o zi la atelier si ne-a spus mie si Oliviei, prietena mea cu care am pornit pe acest drum: Faceti haine foarte frumoase, cu gust! M-am bucurat si de sustinerea celor ce mi-au ascultat muzica sau a celor care au urmarit serialele in care am jucat, fapt ce m-a bucurat foarte tare pentru ca m-au incurajat sa muncesc in continuare cu spor”, adauga Ana Baniciu.

Pe langa tinutele Half Store, fiecare vizitator al Targului cadourilor de Paste de la Sala Dalles va gasi cate un dar pentru cei dragi.
Obiecte din ceramica si lemn pictat, precum si alte produse handmade vor fi expuse la standul artistilor plastici. Produsele apicole si terapeutice, dar si cosmeticele si produsele de make-up bio vor face parte din oferta adresata celor care au permanent in vedere ideea de viata sanatoasa. Imbracati in straie de sarbatoare, mesterii populari invitati la „Targul cadourilor de Paste” vor impartasi vizitatorilor din tainele incondeierii oualor si a picturii icoanelor, cioplitului lemnului si confectionarii de podoabe si vor putea fi urmariti la lucru.

Decoratiunile si cadourile inedite prezentate la “Targul cadourilor de Paste” de la Sala Dalles, articolele de imbracaminte si accesoriile vor putea satisface cu siguranta si cele mai pretentioase gusturi.
Nici cei mici nu vor fi neglijati astfel ca jucarii dintre cele mai variate pot fi alese pentru a umple tolba Iepurasului de Paste.

“Targul cadourilor de Paste” (https://www.facebook.com/sala.dalles ) de la Sala Dalles poate fi vizitat in perioada 2 – 11 aprilie, intre orele 10.00 – 20.00. Intrarea este libera.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod