AFLAȚI TENDINȚELE DIN MODĂ ȘI FRUMUSEȚE ȘI URMĂRIȚI-LE PE BLOGGERIȚELE AUSTRALIENE DE TOP ÎN SEZONUL 2 AL SERIEI DE SUCCES FASHION BLOGGERS

După succesul primului sezon al seriei, emisiunea Fashion Bloggers revine la E! cu sezonul 2, începând de sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 21:00.
Fashion Bloggers urmărește cele mai cunoscute bloggerițe de modă, frumusețe și lifestyle din Australia. În noul sezon, fetelor li se alătură și Nadia Fairfax. Aceasta a colaborat, timp de 6 ani, cu designeri australieni celebri, iar în prezent scrie pe Fairfax Journal.

Bloggerițele care apar în Fashion Bloggers, sezonul 2, sunt:

Amanda Shadforth, Oracle Fox

Kate Waterhouse, KateWaterhouse.com

Nadia Fairfax, Fairfax Journal

Sara Donaldson, Harper & Harley

Zanita Whittington, Zanita.com

În cel de al doilea sezon, bloggerițele participă la Săptămâna Modei de la Sydney și ne introduc în culisele acestui eveniment important, unde realizează interviuri cu designeri australieni cunoscuți.
De asemenea, vor avea diverse colaborări cu nume celebre din modă, printre care Nicole Richie, Derek Blasberg, Aerin Lauder, Toni Maticevski, Dion Lee, Samantha Wills și Kristin Cavallari. Fetele vor călători, de asemenea, în destinații exotice: Insula Bedarra, stațiunea de schi Thredbo și în Dubai.

Urmăriți-le pe cele cinci bloggerițe de modă, adevărate trendsetteri care concep, fotografiază, scriu și postează editoriale pline de stil, pe care le promovează prin zeci de rețele de socializare: sezonul 2 al seriei Fashion Bloggers începe sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 21:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod