adidas adaugă noi culori pantofului de alergare Ultra BOOST

adidas dezvăluie noile culori disponibile pentru Ultra BOOST, cel mai performant pantof pentru alergare de până acum. Pantoful a fost conceput cu ajutorul tehnologiei inovatoare BOOST™, pentru a oferi confort și performanță de lungă durată pentru sute de kilometri, în orice condiții.

Materialul de ultimă generație, PRIMEKNIT, care este folosit pentru partea superioară a pantofului, asigură o ajustare perfectă pe picior și maximum de ventilatie, în timp ce tehnologia folosită pentru talpă confer un  retur de energie de neegalat.


Una dintre cele mai performante caracteristici ale pantofului Ultra BOOST este talpa Strech Web, care se adaptează și se mulează în funcție de modul în care calcă piciorul și tipul de mișcare din fiecare moment. Designul materialului perforat îmbracă și maximixează energia pe care pantoful o oferă, fără a restricționa performanța.

Ultra BOOST beneficiază de o nouă construcție pentru zona călcâiului, care ajută ca mișcarea piciorului să nu solicite tendonul lui Ahile. O ramă exterioară, ce urmărește conturul călcâiului, susține piciorul și ajustează înălțimea tendonului.
Pentru a personaliza senzația de confort, branțul pantofului se mulează pe orice formă de picior.

Ultra BOOST este disponibil în nuanțe de galben, frozen yellow pentru femei și solar yellow  pentru bărbați, la prețul de  876 de lei , în magazinele adidas.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod