3 zile pana la FashionTV Festival Brasov 2015

Doar trei zile ne mai despart de festivalul de modă al verii, FashionTV Festival Brasov 2015. Evenimentul care va transforma Brasovul în Capitala modei va aduce pe catwalk-ul instalat în holul luxosului hotel Aro Palace designeri internaționali de renume din Emiratele Arabe Unite, Franța, Rusia, Republica Moldova și Liban, dar și branduri și designeri români. Festivalul are loc în Brasov vineri, 26 iunie, și sâmbătă, 27 iunie, începând cu ora 20.00.

Prima seara a FashionTV Festival Brasov 2015 va debuta cu o colectie semnata Andreea Dogaru, desemnata designerul anului 2014 in Romania in cadrul Bucharest Fashion Week, o colectie de inspiratie gotica reprezentand o extensie a personalitatii sale, „Lilith”. Yulia Kosyak vine din Rusia cu o colectie la fel de impresionanta ca si portofoliul sau – „Equation of time„. Designerul este membra a Union of Artists of Russia, a prezentat colectiile sale la saptamanile modei din St. Petersburg si Moscova, Mercedes-Benz Fashion Week, dar a si creat tinute pentru piese de teatru si film.

Mai mult decat un brand, Loulou prezinta creatii vestimentare ce nu pot fi uitate, adevarate opere de arta ce pot fi purtate, dupa cum spune filozofia brandului. Alice Design propune un concept nou si unic, printr-o colectie cu rochii de seara lucrate manual, in care broderiile, dantela, boemul si romantismul sunt cuvintele cheie.

Una din surprizele festivalului este patrunderea pe piata din Romania a brandului francez Les P’tites Bombes, detinator a peste 1400 de magazine in intreaga Europa, in Paris, Berlin, Londra ori Tel Aviv. Cu o experienta de peste 20 de ani, reprezentantii Frantei la FashionTV Festival Brasov 2015 fac un joc minunat de culoare, lejeritate si confort prin colectia pe care o vor prezenta.

Nausica a devenit sinonima cu eleganta si modernismul, avand o viziune unica asupra femeii puternice si speciale. Extravaganta, rafinamentul, luxul cu care ne-a obisnuit se regasesc si in colectia care va urca pe podiumul festivalului. Claudia Rawlings propune o reinterpretare rafinata a unor motive traditionale cu un plus de transparenta si versatilitate printr-o colectie sustinuta de materiale nobile si valoroase. Venit din exoticul Dubai, Walid Attallah aduce luxul si opulenta Orientului pe catwalk-ul festivalului printr-o colectie scumpa si pretioasa.
Designerul din Emiratele Arabe Unite a castigat numeroase premii atat in Dubai cat si in Europa si Asia, reusind sa atraga atentia specialistilor, dar si a publicului din intreaga lume.

A doua seara de festival, sambata 27 iunie, se deschide cu o colectie spectaculoasa a brandului Mineli. Intitulata „Sand„, colectia include modele de vara de inspiratie romana, un „must have” al acestui sezon, dar si modele de tocuri proprii stilului Mineli, in diferite texturi pentru un plus de eleganta de la piele laminata, pana la piele camoscio. Designerul Lacramioara Iordachescu si vedeta de televiziune Adela Diaconu se anunta a fi una din surprizele FashionTV Festival Brasov 2015 odata cu lansarea noii colectii ”Extravaganza” pe podiumul evenimentului. Realizate din matasuri fine, voaluri imprimate si aplicatii delicate de flori cusute manual, piesele propuse de designerii brasoveni se disting prin versatilitate si sunt ideale momentelor petrecute la mare, pe iaht, croaziera, la o petrecere langa piscina sau la un cocktail pe plaja.

Cu o expertiza stransa in 25 de ani pe scena modei, designerul de origine rusa Anna Subbotina aduce pe scena festivalului o colectie uluitoare care penduleaza intre eleganta business si rafinament clasic.
Absolvente a UNArte, Iulia Ghenea si Emilia Tudoran vor prezenta la FashionTV Festival Brasov 2015, cea mai recenta colectie a lor, inspirata din portul popular. Dupa ce vor urca pe catwalk colectiile fabuloase ale Dianei Voevutski din Republica Moldova si cea a Oanei Ciclovan – M&D, vine randul designerului libanez Bassam Al Cherif sa impresioneze publicul FashionTV Festival Brasov 2015. Cea de-a doua seara a festivalului se va incheia concentric cu o noua surpriza din partea Andreei Dogaru – prezentarea in premiera a unei colectii de rochii de mireasa.

FashionTV Festival Brasov 2015 se va muta de pe catwalk in Club Times Brasov pentru o petrecere exclusivista, sambata 27 iunie.

Iata programul complet al FashionTV Festival Brasov 2015:

Vineri, 26 iunie
•    Andreea Dogaru
•    Yulia Kosyak (Rusia)
•    Loulou
•    Alice Design
•    Les P’tites Bombes (Franta)
•    Nausica
•    Claudia Rawlings
•    Walid Attalah (Emiratele Arabe Unite)

Sambata, 27 iunie
•    Mineli Boutique
•    Lacramioara Iordăchescu & Adela Diaconu
•    Diana Voevutski (Republica Moldova)
•    Oana Ciclovan M&D
•    Anna Subbotina (Rusia)
•    Iulia Ghenea si Emilia Tudoran
•    Bassam Al Cherif (Liban)
•    Andreea Dogaru


Evenimentul va incepe in fiecare seara de la ora 20.00.

Accesul in sala este permis incepand cu ora 19:00. Rezerva-ti locul la FashionTV Festival Brasov aici: http://www.fashiontvromania.com/rezervari/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod