moda

Trendul de toamnă care îți face toate ținutele să arate mai bine

O haină de toamnă statement te va face să arați fabulos chiar și atunci când porți ținute casual.
Pardesiul cu imprimeu de leopard se va demoda vreodata? Probabil ca nu. Datorita muzelor moderne, precum Kate Moss si Alexa Chung, acest sacou sau jacheta statement este intotdeauna o modalitate excelenta de a crea cu minimum de efort o tinuta mai intriganta, mai luxury, spun cei de la WhoWhatWear. Deci, ce trebuie sa stii despre versiunea 2020 a hainei de strada cu imprimeu de leopard?

Acum cativa ani, cu totii eram innebuniti dupa versiunea cu un twist intrigant, creata de Victoria Beckham. Ea i-a dat un vibe complet nou adaugand reverul larg si versiunea cu centuri.
A fost mai putin despre aspectul supradimensionat din blana artificiala si mai mult despre a face haina sa arate super elegant, desi acest gen de imprimeu este controversat si deloc usor de purtat.

Cu toate acestea, in 2020 ne intoarcem la aspectul clasic de blana artificiala, in timp ce Gucci produce haina sa mansonata ce atrage atentia. Apoi, mai exista o iteratie eleganta cu fir de matase a versiunii cu franjuri, propuse de Ganni si Saint Laurent, ambele fiind mult prea sic pentru a fi ignorate.
Iar in cazul in care cauti ceva mai lejer, perfect pentru inceput de toamna? Ei, bine, cei mai faimosi designeri propun jachetele decuparte cu imprimeu de leopard. Sunt mai putin practice, insa daca temperaturile de afara iti permit, vei arata super cool. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod