Trendul care nu se va demoda niciodată și care transformă radical orice ținută

Imprimeul de leopard pare că nu se va demoda niciodată. Mulți stiliști sunt de părere că este un trend statement, ce încă este în preferințe.
Datorită celebrităților precum Kate Moss, Jennifer Lopez sau Victoria Beckham, orice sacou sau trench cu acest model special este întotdeauna o modalitate excelentă de a tranforma instant o ținută într-una absolut fabuloasă.

Află tot ce trebuie să știi despre versiunile pentru anul 2020 a ținutelor cu imprimeu de leopard!


Negru și ceva în plus

În anul 2018, Victoria Beckham a oferit un suflu nou imprimeului de leopard. Vedeta Beckham iubește să poarte piese din propria colecție.
Așa a procedat și atunci, când a purtat un trench din colecția personală, din imprimeu din leopard, la sosirea pe aeroportul John F. Kennedy din New York. Designerul a domolit aspectul îndrăzneț al trenchului cu o maletă neagră și o pereche de pantaloni la fel.

Stilul clasic

Cu toate acestea, în 2020, ne întoarcem la aspectul clasic din blană artificială, precum cel din imagine. Trench-ul clasic, purtat tot cu negru și o pereche de pantofi cu toc albi, pentru un contrast puternic.
Și în cazul în care cauți ceva mai tomnatic, există variantele de jachete decupate cu imprimeu de leopard, în trend în acest sezon.

Vezi continuarea pe Divahair.ro
divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod